facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for BSK Friidrett

BSK Friidrett

Info

Sider for friidrettsgruppen i Bækkelagets Sportsklub. Hold deg enklere oppdatert ved å "like" disse sidene. Nyheter og bilder i samspill med innholdet på websiden.

Historie

Vi er opptatt av at flere barn og unge på Bekkelaget skal oppleve gleden over å drive friidrett. Hos oss er det aldri fullt på "laget".

Vi har flotte muligheter til friidrett i nærmiljøet vårt. Ekebergsletta, Ekeberghallen og Sportsplassen gir gode treningsmuligheter året rundt.

Friidrettsgruppen i BSK tilbyr friidrett, lek og trening for jenter og gutter i alle aldre.

Adresse: Bekkelaget, Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Bekkelagetrelaterte søk: bsk arena, bækkelaget futsal, bækkelaget fotball damer, sportsplassen, bsk ski, bækkelaget klær, fotball ekeberg, bækkelagets sportsklub he
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon BSK Friidrett.

Oslo organisasjon

åpningstider, plassering. Bekkelaget kart bykart, satellitt visning. BSK Friidrett adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på BSK Friidrett. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om BSK Friidrett med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler