facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Utekontakter Søndre Nordstrand

Info

Utekontakter Søndre Nordstrand

Historie

Hvem er vi:

Oppsøkende miljøarbeidere skal jobbe forebyggende med ungdom i alderen 12-18 år (+/-). Vi ønsker et godt miljø for ungdommen i bydelen.

Måten vi jobber på er å ta kontakt med ungdom som oppholder seg ute i bydelen. Vi oppsøker ungdomsmiljøer i skoletid og fritid. Å oppsøke betyr å være tilgjengelig i ulike miljøer slik at ungdom og voksne som jobber med ungdom kan ta kontakt.

Vi er ute på skoler, klubber, konserter, idrettsarrangementer, kjøpesentre og andre areaner som ungdom treffes.

Innimellom arrangerer vi turer slik som skitur til Kongsberg, tur til Bø i sommerland og Tusenfryd. Vi har også gruppeaktiviteter som Sisterhood (jentegrupper), konfliktverksted og Idrett og utfordring. Vi kan også tilby råd og veiledning til ungdom eller sammen med foreldre

Adresse: Holmlia Senter Vei 12, 1255 Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Holmlia Senter Vei 12
Postnummer: 1255


åpningstider

Mandag: 08:30 - 15:30
Tirsdag: 09:30 - 16:30
Onsdag: 12:00 - 20:00
Torsdag: 08:30 - 15:00
Fredag: 17:00 - 23:45

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Utekontakter Søndre Nordstrand.

Oslo organisasjon

åpningstider, plassering. Holmlia Senter Vei 12 kart bykart, satellitt visning. Utekontakter Søndre Nordstrand adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Utekontakter Søndre Nordstrand. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Utekontakter Søndre Nordstrand med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler