facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Halden videregående skole

Halden videregående skole

Info

Halden videregående skole
- kulturbærer og grensesprenger -

Våre verdier er raushet, respekt og resultater

Historie

Halden vgs: - Vi tilbyr et bredt spekter av utdanningsprogram primært for elever i Haldenregionen. Vi har også elever fra andre regioner i Østfold samt noen fylkesdekkende linjer. Vårt oppdrag er å skape et læringsmiljø som fremmer våre verdier: raushet, respekt og resultater. Vi har meget lave bortvalgstall og ønsker å ta vare på alle våre elever. Vi vil være utviklingsorienterte og nyskapende, samtidig som vi er bærere av stolte opplæringstradisjoner i Halden.

Produkter

Skolen vår har opplæringstilbud innenfor: Studiespesialisering, Idrettsfag, Musikk & Drama, Byggfag, Restaurant & Matfag, Teknikk & Industriell produksjon, Elektro, Service & Samferdsel samt Helse & Sosialfag. I tillegg har vi et spesielt tilrettelagt tilbud innenfor NA, TP, SA og RM på Tosterødberget. Skolen har tilbud til multifunksjonshemmede elever.

Adresse: Porsnesbakken 12, 1772 Halden
Telefonnummer: 69 21 66 00
By: Halden
Rute: Porsnesbakken 12
Postnummer: 1772



relaterte søk: halden videregående skole risum, halden vgs skolerute, halden videregående skole ansatte, halden videregående skole avd tosterødberget, halden videregående skole tosterødberget, helsesøster halden videregående skole, ledig stilling halden videregående skole, videregående skoler i østfold
Anmeldelser
Min erfaring er at dette er en flott skole hvor elevene er i fokus. Lærerene har respekt og empati og jeg er super fornøyd!
Sentrumsnær skole, flott utsikt og gode parkeringsmuligheter
Bra mekk, dårlig dekk
Oversatt av Google God Original Bra
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Halden videregående skole.

Halden videregående skole

åpningstider, plassering. Porsnesbakken 12 kart bykart, satellitt visning. Halden videregående skole adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Halden videregående skole. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Halden videregående skole med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler