facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Østerbo Videregående Skole

Østerbo Videregående Skole

Historie

Stiftelsen Østerbo videregående skole er godkjent etter lov om frittstående skoler. Skolen har som primært formål å hjelp rusmisbrukere til rehabilitering og tilbakeføring til samfunnet, ut fra et kristent verdisyn. Skolen tar også inn elever med andre lærevansker som f. eks. lese- og skrivevansker, ADHD, konsentrasjonsvansker med mer.
Søknadsfrist er 15. april, men skolen tar opp elever etter fristen helt fram til 1. oktober dersom det er ledige plasser.
Hvem som prioriteres ved inntak, framgår av skolens inntaksreglement. Se skolens nettside.

Vår oppgave

Østerbo vgs har som primært formål å gi rusmisbrukere i rehabilitering/ettervern en faglig utdannelse før tilbakeføring til samfunnet. Skolen tar også inn elever med andre utfordringer som behøver ekstra oppfølging. Skolens visjon er å gi elevene fornyet sinn, forvandlet liv og høy faglig dyktighet. Vi har plass til 65 elever og har 18 lærere med bred faglig bakgrunn som står parat til å møte våre elever.



"Østerbo videregående skole tar imot ungdom og voksne som på grunn av tidligere rusavhengighet eller andre utfordringer, ikke har fullført videregående skole, men vil gjøre det nå, og har behov for ekstra oppfølging og tilrettelagt undervisning."
Adresse: Østerbo, 1764 Halden
Telefonnummer: 69 17 27 20
on.sgv-o@tsop
By: Halden
Rute: Østerbo
Postnummer: 1764



relaterte søk: østerbo evangeliesenter, østerbo halden, østerbo vgs ansatte, østerbo stevne 2018, østerbo stevne
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Østerbo Videregående Skole.

Halden videregående skole

åpningstider, plassering. Østerbo kart bykart, satellitt visning. Østerbo Videregående Skole adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Østerbo Videregående Skole. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Østerbo Videregående Skole med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Halden videregående skole Halden videregående skole 13 km Som en elev på skolen så er jeg ganske fornøyd med hvordan alle er. Snille, hyggelige...
Porsnes Vgs Porsnes Vgs 13 km Blir nok bra når nye delen står klar... Ikke lenge til nå...
Idrettsfag Halden Vgs Idrettsfag Halden Vgs 14 km Idrettsfag Halden kaster seg inn i den digitale verden. Her tenker vi publisere aktiv...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler