facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hamar Dyreklinikk As

Hamar Dyreklinikk As

Info

Din hjemmekoselige dyreklinikk sentralt i Hamar.

Historie

Vi hører ofte at vi er en hjemmekoselig klinikk, hvor både dyr og mennesker føler seg sett – og det er vi glad for. Vi har alle et stort hjerte for dyr og elsker vår hverdag med dem.

Hamar Dyreklinikk har moderne utstyr og tilbyr et bredt spekter av veterinærtjenester for hund og katt. Vi tar også innledende undersøkelser av kanin og gnagere, og henviser dem videre hvis det kreves avansert behandling. Du kan lese mer om våre tjenester og hva vi tilbyr på hjemmesiden vår, www.hamardyreklinikk.no.

Mange velger oss ikke bare for vår behandling og rådgivning, men også for våre verdier og vår tilnærming til dyr. Du er alltid velkommen til å stikke innom og hilse på oss, dersom du er forbi klinikken.

Vi gleder oss til å hilse på deg og ditt kjæledyr!



"Hamar Dyreklinikk er en hjemmekoselig klinikk sentralt i Hamar. Her jobber tre veterinærer og tre dyrepleiere, vi står klare til å hjelpe ditt dyr på best mulig vis. Vi tilbyr veterinære tjenester for hund, katt og kanin/gnagere.Hamar Dyreklinikk har moderne utstyr og tilbyr et bredt spekter av veterinærtjenester for hund og katt. Vi tar også innledende undersøkelser av kanin og gnagere, og henviser dem videre hvis det kreves avansert behandling. Du kan lese mer om våre tjenester og hva vi tilbyr her.Du er alltid velkommen til å stikke innom og hilse på oss, dersom du er forbi klinikken. Vi gleder oss til å hilse på deg og ditt kjæledyr! Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille time? Ta kontakt så hjelper vi deg."
Adresse: Vangsvegen 132, 2318 Hamar, Norway
Telefonnummer: 62509100
on.kkinilkerydramah@tsop
By: Hamar
Rute: Vangsvegen 132
Postnummer: 2318


åpningstider

Mandag: 08:00 - 19:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 19:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: vet sentrum hamar, dyrlege ringsaker, stange dyreklinikk, brumunddal dyreklinikk, furnes dyreklinikk, dyrlege hedmark, mjøsvakta, hinna dyreklinikk priser
Nærliggende lignende selskaper
Vetsentrum Vetsentrum 4 km Fordi kunder hadde time Kunne de ikke ta inn valpen vår akutt. Dette er 2 år siden. R...
Anmeldelser
Setter dyrevelferd meget høyt, og gir råd der dyret er viktigere enn mulig profitt. Til å stole på. Måtte dessverre innse at tiden til Todd var over og at evt videre behandling ikke var til beste for ham. Trist, men verdig avskjed der vi fikk den tiden vi trengte til å ta avskjed.
Lurte på om dere har bandasje med poter på eller noe anet en bare vanlige farger har vert hos dere med katen min så taknemelig for at dere redet han
Dyrt, kjør om du kan en times tid ut på landet
Hjertevarme, omsorgsfulle veterinærer som behandler både dyr og eiere med stor respekt.
Dyr service. Som i koster mer enn andre steder. Uten å gi noe ekstra tilbake. De måtte flere ganger gi ekstra sprøyter med bedøvelse, omtrent som om medisinen var utvannet, eller de ikke visste hvor mye som skulle til. Dobbeltbooker timer, og gir ikke full oppmerksomhet til dyret kunden kommer med. Mye løping frem og tilbake.
Hunden min måtte si farvel i dag, å sånt er jo veldig vondt. Men vi ble tatt i mot med forståelse, varme å en kjærlighet for hunden min så full score fra meg
Ga feil priser og bare blåste det bort med at det må ha vært en misforståelse. Spurte om pris på avlivning og de sier at jeg bare fikk pris som gjeldt kremering og transport. Sier seg selv at man ikke spør om priser på kun det, uten pris på selve avlingen.! Dårlig. Hvem orker å ta en diskusjon på penger i den situasjonen. Ikke jeg iallefall.
Super hyggelige veterinær og dyrepleiere. Super service. Dyret og eier blir godt tatt vare på.
Jeg ble skuffet jeg var der for og kjøpe bløtfor som jeg skulle ha på tørrforet som jeg kjøpte uka før.Men hun som satt der virket ikke inntresert i oss så jeg veide hunden min og så her kommer vi ikke mer vi.går.
Veldig hyggelig og imøtekommende betjening! De gjør alltid sitt beste for å hjelpe, og er svært omsorgsfulle ovenfor dyrene
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Hamar Dyreklinikk As med offentlig transport


Utstillingsplassen 40 meter
B22
Utstillingsplassen 70 meter
100
105
660
675
678
692
697
B21
B24
B26
Utstillingsplassen 100 meter
100
105
656
660
675
692
697
B21
B22
B24
B26
Briskeby stadion 210 meter
100
105
660
675
692
697
B21
B24
B26
Briskeby stadion 220 meter

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler