facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vetsentrum

Vetsentrum

Info

Vetsentrum - beste omsorg for kjæledyr og eier!

Historie

Vi på Vetsentrum ønsker å gi deg og dine kjæledyr den beste omsorg, med den beste kompetanse og rett utstyr.

Adresse: Engomsvingen 1, 2323 Hamar, Norway
Telefonnummer: 959 76 000
on.murtnestev@ofni
By: Hamar
Rute: Engomsvingen 1
Postnummer: 2323


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: vet sentrum hamar åpningstider, furnes dyreklinikk, hamar dyreklinikk, vet sentrum priser, stange dyreklinikk, mjøsvakta, brumunddal dyreklinikk, dyrlegevakt hamar
Nærliggende lignende selskaper
Hamar Dyreklinikk As Hamar Dyreklinikk As 4 km Setter dyrevelferd meget høyt, og gir råd der dyret er viktigere enn mulig profitt. T...
Anmeldelser
Fordi kunder hadde time Kunne de ikke ta inn valpen vår akutt. Dette er 2 år siden. Reiste til Hedmarken Dyreklinikk i stedet fikk hjelp med en gang sjøl om de var fullbooket.
Hinsides priser! Operasjon av ett beinbrudd skulle koste 38.000 kr! Reiste ett annet sted. Selve operasjonen tok ca 1 time. Pris 18.000 kr. Sparte altså 20.000 kr på en liten kjøretur, og fikk time en dag før!
Blir veldig godt fulgt opp! Ivaretagende veterinær. Godt å ha en "livlege" for hunden vår som nå er gammel.
Vi opplever å bli godt ivaretatt. Opplever at dere kjenner Frenja kanskje vel mange besøk der pga hjertefeil Opplever god informasjon selv om den ikke alltid er av det gode slaget. Ryddig administrasjon timebestilling, kontaktmuligheter og kontakt forsikringsselskapet.... Vi blir møtt med blide fjes og et Hei. Grunnen til at det ikke blir 10 er at det er litt langt å kjøre fra Toten og til Hamar. Men vi velger det fordi vi har muligheten med tanke på fleksibilitet i jobb.
De "skor" seg på dyreeiere som er i en fortvilt situasjon. En relativ enkel prosedyre, max 1 times arbeid på dagtid, ble forespeilet å koste 25.000-30.000 NOK. Jeg tok en U-sving ved "vet sentrums" resepsjon, kjørte 1.5 time og fikk hjelp av en herlig veterinær utpå bygda. Pris 1100,-.
Vi fikk både god og hurtig hjelp da vår hund ble syk. Vi ble tatt godt imot selv om Vetsentrum ikke er vår faste veterinær. Etter flere kontroller og medisin, er hunden nå i full vigør igjen.
Helt vanvittige priser, og estimater man får har verdi ut døra. Har lagt igjen penger på behandling av både kanin og katt, men nå velger vi å se etter andre veterinærer.
Beste veterinærene som finnes! Topp moderne klinikk og fantastisk dyktighet, kunnskap og empatiske mennesker.
Klinikken i mitt hjerte Jeg blir alltid møtt med ett smil,og føler meg sett og ivaretatt fra jeg kommer inn døra. Så får jeg faglig ekspertise fra dyktige veterinærer,som virkelig kan det de driver med og jeg føler meg 100% trygg på at alt blir gjort i riktig rekkefølge,og at oppfølgingen etter besøk er tilfredsstillende. Det er rent og ryddig i resepsjon og på undersøkelsesrommene,og det lyser ekspertise fra hele klinikken. Får alltid ett `takk for besøket og ha en fin dag videre´ fra jentene i resepsjonen.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler