facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hammerstad Camping

Hammerstad Camping

Info

LOFOTFERIE v/Hammerstad camping. Opplev Lofoten sommer som vinter med sin storslåtte natur og sitt spesielle lys. Må oppleves!

Historie

LOFOTFERIE ved Hammerstad Sjøhuscamping!
Med fantastiske fjell og fjorder, vill og vakker natur, er det ikke til å undres på at Lofoten er et av verdens vakreste reisemål! Det særegne lyset her nord for polarsirkelen må bare oppleves, for ikke å snakke om midnattssola! Og det er så mange interessante severdigheter at du blir til å komme igjen år etter år! (Midnattsolen er her fra rundt 28. mai - 14. juli.)

Vi tilbyr hytter i rolige omgivelser, med plass for campingvogn / Bobil (med og uten strøm) og en plass for å sette opp telt.
Vi har for utleie 55 senger fordelt på 12 hytter i forskjellige størrelser.
Hammerstad ligger ved Austnesfjorden som regnes for en av Europas rikeste fiskefjorder. Vi har også båter til utleie, og mulighetene for flotte naturopplevelser er mange, enten du velger fiske eller turterreng. Svolvær, som blir regnet for å være Lofotens "hovedstad", ligger bare 10 km sør.

Vi ønsker alle nye og tidligere gjester velkommen til et opphold her hos oss :)

........................................................................................

VACATION in LOFOTEN at Hammerstad Camping!
With narrow fjords and steep mountains with dramatic peaks, the majestic archipelago of Lofoten is a magnificent travel destination. This wild and beautiful nature should be experienced first hand!
The midnight sun can be viewed in most parts of Lofoten from around May 28th. - July 14th.

We can offer cabins in quiet surroundings, with a gorgeous view of the fjord. There is room to park your motor-homes / caravans and the possibility of power-outlets. We also have a place for you to put up your tents :)
Hammerstad is loacated by the Austnesfjord, wich is considered one of Europe's richest fishing fjords. We also have rental boats with outboard motor, and the possibilities of amazing nature experiences is endless - fishingtrips, hiking and other adventures. Svolvær - the de facto capital of Lofoten, is about 10 km. south of Hammerstad.

We welcome both new and previous guests to come stay with us at Hammerstad! :)

Adresse: Hammerstad Camping Austnesfjordveien 720, 8300 Svolvær, Norway
Telefonnummer: +47 91627025
on.gnipmacdatsremmah@tsop
By: Svolvær
Rute: Hammerstad Camping Austnesfjordveien 720
Postnummer: 8300


åpningstider

Mandag: 09:00 - 22:00
Tirsdag: 09:00 - 22:00
Onsdag: 09:00 - 22:00
Torsdag: 09:00 - 22:00
Fredag: 09:00 - 22:00
Lørdag: 09:00 - 22:00
Søndag: 09:00 - 22:00


relaterte søk: hammerstad camping gol, camping lofoten, camping svolvær sentrum, henningsvær camping, camping kabelvåg, bobilcamping svolvær, sandvika camping, å camping
Anmeldelser
Koselig men enkel camping med enkel standard. Veldig hyggelig og imøtekommende personale. Ikke oppdaterte priser på nettsiden, hytta som lå ute for 600 kr var vinterpris. uten toalett, bare kaldvann Kostet 995 pluss 200 kr i gebyr som du får tilbake om man vasker selv.
Helt nydelig plass og så stille å roligt også. Vi ville nesten ikke dra hjem igjen. Eierne er så trivelige og hjelper til hvis man trenger noe. Veldig bra service og rent var det også. Internett var dårligt men det er det overalt i lofoten så det kan dem ikke noe for. Det får man regne med når man er på ferie. Tusen takk for oss
Stedet var slitent . Få doer og dusjer. Her blir det kø om campingen er full. Også dårlig dekning på stedet. Underlaget for telt var ikke optimalt. Mye stein gjorde det vanskelig å slå ned teltpluggene. Var også gamle sneiper på teltplassen. Ligger også nærme veien, så du hører bilene. Stedet er også ganske dyrt. Rett under 400kr for en å slå opp en liten lavvo... Ville jeg dratt dit igjen? Nei. Ville jeg anbefalt en venn? Nei
Fin beliggenhet og hyggelig vertskap, men svært gammeldags garderober og toalettanlegg. Hadde sett for meg en deilig dusj på kvelden før sengetid som det ikke ble noe av. Man må ha mynter for å dusje. Hvem har det idag? Ble ikke noe av den dusjen for å si det sånn. Synes også at det blir for dumt mtp at man betaler ganske mye for å stå her. Stedet har dårlig Telia dekning. Det finnes Wi-Fi, men farten kan være litt av og på.
Fin plass. Eldre campingplass som bærer litt preg av det. Trange toaletter og dårlig skiltet hva som er hvor. Veldig dårlig dekning akkurat her. Men garantert den kosligste verten vi har hatt på årets ferie.
Veldig trivelig sted, ser eldre ut, men sanitæranlegget er meget rent og godt vedlikeholdt. Grusplass for vogn/bobil. Svært hyggelig betjening. Båtutleie for gjester. Her bor vi gjerne igjen
Hyggelig vertskap, men litt gammeldags og rotete ellers rent og greit. Bare WIFI uten Internett, må bruke mobildata for egen regning.
Fin beliggenhet ved sjøen, sentralt til svolvær og fjellene rundt, svært hyggelig og fleksibelt vertskap, du har det du trenger. Kjøkkenet er et utendørs skur, svært primitive do- og dusjforhold, renhold bra. Minner meg om hippietiden på syttitallet, originalt og faktisk litt morsomt og kult bare jeg ble vant til forholdene,- vi ble en uke i campingvogn og tok deilig, iskaldt morgenbad i sjøen hver dag, slik unngikk jeg den eneste dusjen som fantes for damer:-D
Veldig fin plass og vennlig betjening. Leie av båter og beskrivelse av fiskeplasser hvor det var bra fangst. Hit kommer vi gjerne igjen!
Et flott campingssted med mulighet for dusj og matlaging. Eiere var veldig hyggelige og behjelpelige eieren hjalp oss til og med å fikse batteri på bilen når bilen ikke ville starte : rimelig pris, anbefales på det sterkeste!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hammerstad Camping.

Svolvær reise og transport

åpningstider, plassering. Hammerstad Camping Austnesfjordveien 720 svolvær sport og fritid kart bykart, satellitt visning. Hammerstad Camping adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hammerstad Camping. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hammerstad Camping med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler