facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lofoten Explorer

Lofoten Explorer

Info

LOFOTEN EXPLORER - explore one the world`s most beautiful islands!
http://lofoten-explorer.no/online-booking/

Historie

*1 . juni frem til ca 30. august daglige avganger Trollfjord &Havørn
(kl 09.30 fra 25.06-15.08), 11.30 og 14.00.
* Fra 1 sept. til 31 mai avgang Trollfjord & Havørn safari:
ons, tors, fre og lør Kl 1130 ( forhåndsbooking)
* Pris faste avganger 2013.
Voksen NOK 695,- p.p
Barn under 14 år NOK 550,- p.p
* Billetter i salg på vårt kontor på kai promenaden( Kirkegata 15, vis a vis Bacalao bar & restaurant) i Svolvær havn.
Booking:
Ring +47 97152248
E-post: [email protected] ( Gunnar Skjeseth, driftssjef)
[email protected]
* Orca safari på forespørsel dersom det er gjort obeservasjoner!
* Charterturer for bedriftsmarkedet skreddersys for enhver anledning. Kontakt oss når du planlegger ditt neste arrangement. Vi vil gjøre vårt aller beste for å hjelpe deg for å oppnå dine forventninger. Lofoten Explorer vil at ditt at neste arrangement skal gi minner for livet enten det er arbeids kolleger, familie eller vennegjengen.
* På turene får du utlevert flyte/varmedrakt, hansker og brille. Du sørger selv for varmt fottøy. Vi har også luer, men vi anbefaler at du har med din egen.
* Velkommen til å oppleve og utforske verdens vakreste øyrike sammen oss!




"Opplev Lofoten langs kysten sammen med oss. Vi tar deg trygt med til magiske Trollfjorden, som er omringet av fjell som reiser seg 1000 meter rett fra havet. Underveis er det stor sannsynlighet for å oppleve havørna på nært hold. Vi garanterer en opplevelse nært naturens elementer."
Adresse: Johan E. Paulsensgate 12, 8300 Svolvær, Norway
Telefonnummer: 4790793847
By: Svolvær
Rute: Johan E. Paulsensgate 12
Postnummer: 8300



relaterte søk: lofoten rib safari ballstad, adventure lofoten, xxlofoten, havrafting lofoten, havørnsafari svolvær, arrangement lofoten, ørnesafari lofoten, lofoten safari
Anmeldelser
Fantastisk Rib tur til Trollfjorden og Havørn safari. Takk for en uforglemmelig tur Arnstein. Bedre blir det ikke
Helt rå opplevelse, kaptein Rune sørget for en fantastisk tur der man fikk se og oppleve avsidesliggende perler i Lofoten i tillegg til å oppleve havørn på nært hold. Trollfjorden var prikken over i-en. Utrolige ansatte.
Opplev Lofoten med fjord, fjell og øyene der, alt med rikt dyreliv og naturens mangfold i stort monn. Turene deres er og anbefale, hatt gleden av og være på flere turer med samlinger privat som business. God lokal kunnskap har deres piloter og interessante fortellinger fra området, stopper også for fotografering :
Veldig fin tur og aktivitet å gjøre i Svolvær. Turen går inn til Trollfjord. På denne turen bruker man mye tid på å se ørn. For oss ble turen dessverre litt skuffende da riben ikke kjørte særlig fort og det virket som sjåførene la inn mye «dødtid» i Trollfjord. Trollfjord var fint, men ingen av oss hadde behovet for å bruke så mye tid her. Guiden var veldig hyggelig, men det virket som om han ikke hadde mye peiling på området da vi fikk få historier. Ble litt skuffet da vi er av opplevelsen at rib safari skal inneholde en del fart.
Nydelig dag på sjøen. Flink guide som trives med det han driver med. Bør oppleves så nær kontakt med havørn
Et veletablert selskap med rib sjåfører med mer enn 20 års erfaring.
Fantstisk artig, flott kaptein på skuta, masse havørn, telte 15 stk fort gikk det og
Fantastisk tur! Fikk sett mange ørner. Flott tur innover Trollfjorden og rundt forbi. Flotte omgivelser. Spennende å høre på det de har å fortelle. Anbefaler å ta turen!
Helt fantastisk tur der havørn, havet, guiden og været spilte på lag! Anbefales på det sterkeste! Gode historier og severdigheter underveis.
På forhånd vurderte vi katamaran pga usikker på om ryggen tålte rib i 10-12 sekundmeter med 16 i kastene, men ble veldig fornøyd med valget av Lofoten Explorer. Null problem å fjære nedslag med beina og Skipper Rune hadde fullstendig kontroll både på forholdene og hvor det var lett å få nærkontakt med havørn, samt at han fortalte og forklarte engasjerende om alt med smil og bra stemning. Minst 10 havørn i sirkulasjon og stuping etter fisk i rimelig nærhet allerede på første stopp - det var en større opplevelse enn forventet. Det ble regn underveis, men det var null stress iom at vi var pakket inn i varme, tette dresser, hansker og googles. Litt bølgehopping med regn i fleisen på hjemveien var forfriskende gøy. Anbefales!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Lofoten Explorer med offentlig transport


Sjømannsgata 70 meter
FB85
Svolvær hurtigbåtkai 190 meter
23-755
Sentrumsbygget 200 meter
Sentrumsbygget 200 meter
300
741
743
749
Rådhuset Svolvær 220 meter
300
741
743
749

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lofoten Explorer.

Svolvær reise og transport

åpningstider, plassering. Johan E. Paulsensgate 12 kart bykart, satellitt visning. Lofoten Explorer adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lofoten Explorer. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lofoten Explorer med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Lofoten Fjellguide - Geir Rune Holm Lofoten Fjellguide - Geir Rune Holm 1 km SVOLVÆRGEITA - BYENS LANDEMERKELofoten Fjellguide tilbyr guidede turer til toppen av ...
Hammerstad Camping Hammerstad Camping 7 km Koselig men enkel camping med enkel standard. Veldig hyggelig og imøtekommende person...
Lofoten Apartement + Rooms Lofoten Apartement + Rooms 8 km All year Tourist Apartement, 3 sleeping rooms for 6 people, modern kitchen and bathro...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler