facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Handz On Ski Storsenter

Handz On Ski Storsenter

Info

Du finner oss på Ski Storsenter. Handz On er en bilpleiekjede som forenkler forbrukers hverdag ved å ta vare på deres bil, mens de handler, er på reise eller foretar seg andre viktige gjøremål.



"Vi utfører innvendig og utvendig håndvask, polering, lakkrens, lakkbeskyttelse, innvendig rens, skinnbehandling, luktsanering, reparasjon av bilglass, hjulskift, dekkomlegging, salg av dekk og felg, reparasjon av mindre lakkskader og interiørskader SMART Repair.Skal du kjøpe eller selge bil så tilbyr vi gunstige løsninger.Vi tar smittevern på alvor. Velkommen til en trygg og ren opplevelse hos Handz On Auto Care."
Adresse: Jernbanesvingen 6, 1400 Ski, Norway
Telefonnummer: 479 27 723
By: Ski
Rute: Jernbanesvingen 6
Postnummer: 1400


åpningstider

Mandag: 09:00 - 21:00
Tirsdag: 09:00 - 21:00
Onsdag: 09:00 - 21:00
Torsdag: 09:00 - 21:00
Fredag: 09:00 - 21:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: Handz On Vinterbro, Handz On Lambertseter, Bilvask Jessheim, Hands on bilvask Lagunen, Bilvask Strømmen, Bilvask Sandvika Storsenter, Bilvask Bergen, Hands on Metro
Nærliggende lignende selskaper
Ski Bildekk og Bilpleie As Ski Bildekk og Bilpleie As 815 meter Fantastisk service!
Ski Bilvask Og Dekk Ski Bilvask Og Dekk 815 meter Arbeidet de utfører er upåklagelig. Men jeg synes det er rart at man må betale ekstra...
Bilhospitalet As. Bilhospitalet As. 816 meter Fantastisk utført arbeid. Veldig grundig og bilen ble seende bedre ut enn ny.
Nor Autoshine Nor Autoshine 3 km Helt supert! Diman er en stjerne og strekker seg langt for at du som kunde skal få en...
Anmeldelser
Arbeidet de utfører er upåklagelig. Men jeg synes det er rart at man må betale ekstra om bilen er skitten. Jeg velger jo å betale for å få vasket bilen nettopp fordi den er skitten Uansett, kan anbefale disse! Anbefaler å bestille på forhånd om man vil unngå lang ventetid, men dropinn fungerer også.
Satte inn bilen i dag 6/10-22. Spurte om innvendig vask og fikk beskjed er klar om 1 time. Hurra!! Det går sirka 30 min og sms kommer at bilen er ferdig. Hyggelig betjening så er ikke noe galt der. Men når jeg kommer hjem å bilen tørker innvendig så er det fortsatt møkette i koppholder. Frontrute og førerdøra er møkette. Samt gulvmatte og sånne små lommer i bilen. Da lurer jeg litt på hva man betaler 650kr på? Jeg orker ikke å diskutere med dere men valgte å vaske over selv hjemme og når den gule kluten er møkette da lurer jeg?? Brukt dere før og da har dere vært flinke. Jeg skal komme tilbake til dere når trenger vask men jeg håper dere tar en intern kontroll av og til Legger ved bilde av den gule kluten.
Superfornøyd med både innside og utside vask + polering, virkelig helt nydelig kundeservice, kunne ikke gitt en varmere anbefaling!
Bestilte innvending og utvendig vask, spurte de også helt på sparket om de ville se på en ripe jeg hadde fått i førerdøra etter en annens bildør noen uker før. De rubbet ikke bare bort den, men også ripe nr2 som de fant - uten at jeg trengte betale for det! Uten tvil det eneste stedet jeg velger å vaske bil, de fortjener hver en krone. Anbefales!
Verste kundeservicen jeg har opplevd. Jeg betalte for en grundig vask både innvendig og utvendig, men det fikk jeg ikke. Utsiden var ok, men hadde fortsatt skitt ved nedre del av bilen og på baksiden. Innvendig derimot, så ikke ut til å ha vært vaska, spesielt ikke bak i bilen. Når jeg kommenterte på dette, fikk jeg et svar om at jeg vet ingenting om biler. Han nektet for at det var skittent og kom ikke ut for å sjekke før etter en lang unødvendig diskusjon.Tjenesten: Bilpleie
Skifte av dekk gikk veldig fint, men dekktrykk ble ikke justert
Bilen var ren utvendig men var ikke vasket der koppholderne er.
Veldig bra service og effektiv håndtering
Dette var siste gang jeg tar bilen min hit, de 3 siste gangene har det vært polerings-spor på bilen, dette med pakken til 2000,- for innvendig vask og polering av bilen. Bilen blir jo ren, men det ser ut som slett arbeid, og jeg må selv gå over bilen en ekstra gang for å fullføre jobben. Edit: Dem har nå fjernet mine bilder som viser jobben som ikke var bra.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Handz On Ski Storsenter med offentlig transport


Ski Vestveien P-plass 240 meter
L2
R21
R22
RE20
Leikvollen 260 meter
525
526
527
Leikvollen 260 meter
525
527
Leikvollen 260 meter
Ski stasjon 260 meter
L2
R21
R22
R23
RE20

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler