facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nor Autoshine

Nor Autoshine

Info

Proft A til Å bilpleiesenter. Med ZVIZZER produkter og DROP OFF lakkforsegling får bilen den nødvendige behandling. Velkommen innom til en gratis befaring

Historie

Vi vet at det er noen seriøse og mange useriøse leverandører i bilpleiebransjen. Noen av disse hører vi om i nyheter, tv og aviser. I Nor Autoshine jobber vi for gode arbeidsforhold og et godt arbeidsmiljø. Nor Autoshine ønsker å vise at det er mulig å drive seriøst selv i en bransje som har mange riper i lakken. Nor Autoshine er opptatt av ryddige forhold, vi mener det er på høy tid at bilpleiebransjen retter opp «egne riper».

Av mange års erfaring og bunnsolid kompetanse, har det fremkommet mer kunnskap og kvalitet. Vi jobber hver dag for å finne ny kunnskap som kan komme deg til nytte. Med hjelp av Meguiars produkter får bilene vi jobber med den nødvendige behandling. Er du usikker på hvilke behandling din bil trenger, så ønsker vi deg hjertelig velkommen innom til en gratis befaring.

Vi helt sikre på at vi ikke bare kan møte dine ønsker og behov, men også overgå dine forventninger. Derfor gir vi deg 100% fornøyd-garanti.

Adresse: Nygårdsveien 30, 1400 Ski, Norway
Telefonnummer: 40055098
on.enihsotuaron@tsop
By: Ski
Rute: Nygårdsveien 30
Postnummer: 1400


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00


relaterte søk: drop off pris, drop off erfaring, bilpleie ski
Nærliggende lignende selskaper
Handz On Ski Storsenter Handz On Ski Storsenter 3 km Arbeidet de utfører er upåklagelig. Men jeg synes det er rart at man må betale ekstra...
Bilhospitalet As. Bilhospitalet As. 4 km Fantastisk utført arbeid. Veldig grundig og bilen ble seende bedre ut enn ny.
Ski Bilvask Og Dekk Ski Bilvask Og Dekk 4 km Arbeidet de utfører er upåklagelig. Men jeg synes det er rart at man må betale ekstra...
Ski Bildekk og Bilpleie As Ski Bildekk og Bilpleie As 4 km Fantastisk service!
Anmeldelser
Helt supert! Diman er en stjerne og strekker seg langt for at du som kunde skal få en bra opplevelse og er ikke minst skikkelig flink! Kunne ikke fått det noe bedre enn dette :
Topp service og godt utført arbeid. Trenger du leiebil mens bilen får pleie, ordnes det også. Denne bedriften anbefales Har det vært flere stjerner så har de også blitt delt ut.
Bilen min hadde gått for lut og kaldt vann lakkmessig de siste 4 årene, i salt og søle fra Oslo's vinterveier uten en eneste from for polering eller TLC. Lakken var sliten, ru, hadde div riper og asfaltflekker. Diman hos Nor Autoshine gjorde en fantastisk jobb, fikk nærmest nybil følelse tilbake for den gamle Mondeo'n. Kjempefornøyd med resultatet og oppfølgingen hos Nor Autoshine, kommer definitivt til å bruke de igjen.
Etter mye søk på lakkforsegling og foliering endte valget på Diman på Nor Autospa. Han sørget for leiebil under oppdraget, super kundeservice på mail, telefon og sms. Ga tips og gikk igjennom fordeler og ulemper ved forskjellige behandlinger. Det ble delfoliering PPF og Drop off keramisk lakkbehanding. Sertifikater, stell av bil, ryddig oppgjør og masse tips til vedlikehold ble gitt. Bilens resultat ble fantastisk. Takk til Diman som proff bilpleier, og profesjonell aktør. Alle fremtidige biler blir heretter levert hit.
Har hatt flere av mine MB biler, til Drop Off behandling her gjennom årene, alltid veldig bra resultat! Denne gangen hadde jeg foliering på utsatte steder som front, panser, skjermer og sprutsone og Drop Off behandling på resten av bilen, det ble superbra! Så fornøyd med jobben de gjør og ikke minst kundebehandlingen, så servicemined og hyggelige:
Diman Amedy som driver Nor Autoshine er høflig og driver bedriften sin med et smil. Viktigst av alt, arbeidet med min bil ble utført skånsomt, profesjonelt, og bilen var klar til avtalt tid. Likte spesielt godt at Diman holdt meg løpende oppdatert med telefonsamtale og bilder på sms underveis i arbeidet for å holde meg oppdatert. Jeg gir Diman og Nor Autoshine den beste anbefaling, et trygt sted å rengjøre og beskytte bilen, til gode priser.
Dyktige, profesjonelle og seriøse. Min historie startet med en dårlig klargjort bil fra forhandler, som etter polering og drop-off ser helt super ut. Returnerte for årlig kontrollvask/shine i dag, og resultatet er upåklagelig. Ser like bra ut nå som da behandlingen var utført første gang!
Tusen takk Nor Autoshine for fantastisk utført arbeid på min bil, har aldri sett ett så godt resultat og har aldri vært borti noen som kan behandle bilen min så bra. Dette er bilpleie i verdens klasse folkens
Jeg fikk Dropp Off behandlet bil nr.2 og er strålende fornøyd igjen! Diman som driver Nor Autoshine i Ski vet hva han driver med. Jeg anbefaler alle som vurderer dette om å dra innom Diman. Her for du mye for pengene Diman er i tillegg alltid blid, høflig, ærlig og ryddig. Takk Diman!
Best service ever. Kjempe fornøyd med dyktig og proff. arbeid. Anbefales på det sterkeste.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler