facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hansen og Holm Arkitekter

Info

Vi er en liten arkitektbedrift, og av den grunn kan vi holde konkurransedyktige priser. Vi hjelper deg med de nødvendige tegninger som ditt byggeprosjekt trenger."VI HJELPER DEG MED BÅDE TEGNINGER OG BYGGESØKNADDet å søke kommunen om byggetillatelse er for mange en svært krevende prosess. Vi som arkitekter og tidligere byggesaksbehandlere hjelper deg slik at søknadsprosessen går smidig og at hele prosessen blir forutsigbar.Dersom du er usikker på prosessen videre, ta kontakt og vi vil gi deg en gratis evaluering av byggesaken, samt et skriftlig pristilbud på tegninger og/eller byggesøknad."
Adresse: Seierstensgata 22, 1608 Fredrikstad
Telefonnummer: +4721492038
By: Fredrikstad
Rute: Seierstensgata 22
Postnummer: 1608relaterte søk: Arkitekt plantegning, Arkitekttjenester, Arkitekt tilbygg Oslo, Arkitekt Oslo, Arkitekt Oslo enebolig, Hjelp til byggesøknad, Arkitekt pris, Byggesakstegninger
Anmeldelser
Brukte firmaet når jeg skulle søke om oppføring av garasje og støttemur i Oslo. De gjorde hele jobben med å gjøre klar alle dokumenter som var nødvendig for søknaden, inkludert godt begrunnende dispensasjoner fra småhusplan og avstand til vei. Kommunikasjon var upåklagelig og jeg følte mine ønsker ble møtt. Etter flere runder med kommunen pga komplisert situasjon i min søknad endte det med godkjent søknad! I forkant av søknadsprosessen ringte jeg rundt til flere selskaper og Hansen og Holm var både billigere og gjorde mer arbeid enn andre. Kan varmt anbefale dem og kommer absolutt til å bruke de igjen neste gang.
Oppdraget var nye tegninger på loftet vårt. Effektiv og hyggelig samarbeid. Kom også med anbefalinger om hvordan vi kan få godkjent eventuell utbygging av ark. Anbefaler Samuel på det sterkeste.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hansen og Holm Arkitekter.

Fredrikstad bygningsarkitekt

åpningstider, plassering. Seierstensgata 22 kart bykart, satellitt visning. Hansen og Holm Arkitekter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hansen og Holm Arkitekter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hansen og Holm Arkitekter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler