facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Happy Feet & Happy Feet Jr

Happy Feet & Happy Feet Jr

Info

Kirsti Skulleruds Ballett- og Dansestudio sitt eget dansekompani, etablert i 1988.

Historie

Happy Feet er et semi-profesjonelt dansekompani. Talentfulle og ekstra engasjerte elever ved Kirsti Skulleruds Ballett- og Dansestudio får lov til å jobbe med koreografer og kjente dansenavn som bl.a. Arne Fagerholt, Masja Abrahamsen, Toni Herlofsson, Hanna Mjåvatn, Tine Aspaas og Lisbeth Sandnes Espeland.

Nye medlemmer rekrutteres gjennom prøvedans en gang pr. år. De som opptas vil vanligvis ha lang og allsidig treningsbakgrunn fra flere dansearter.

Happy Feet har opparbeidet seg et omdømme som et dyktig amatørkompani for unge dansetalenter og mottar mange forespørsler om å sette opp forestillinger eller delta i ulike samarbeidsprosjekter. Siden Happy Feet ble etablert, har gruppen produsert og deltat i et stort antall produksjoner.

Adresse: Rødskiferveien 1, 1352 Kolsås, Akershus, Norway
Telefonnummer: 67536369
By: Kolsås
Rute: Rødskiferveien 1
Postnummer: 1352


Nærliggende lignende selskaper
Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio 8 meter Veldig fornøyd med dette stedet. Får rask svar på mail ved spørsmål og man møter allt...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler