facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio

Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio

Info

35 års danseglede for barn og unge i Bærum kommune. Kirsti Skulleruds Ballett- og Dansestudio; Glede ved å mestre!

Historie

Kirsti Skulleruds Ballett- og Dansestudio ble etablert i 1978, og holder til i underetasjen på Kolsås Senter. Våre pedagoger er opptatt av barn og unges individuelle behov og utviklingsmuligheter, og det viktigste vi gir våre elever er glede ved å mestre.

Vi har årlige elevoppvisninger i Bærum Kulturhus hvor alle elever får delta, og har et eget dansekompani, og juniorkompani, for spesielt interesserte og motiverte elever. Kirsti Skulleruds Ballett- og Dansestudio er kjent langt utover Norges grenser, og har fostret mange dansere til kompanier i inn- og utland.

Vi benytter oss av den anerkjente undervisningsmetoden fra Royal Academy of Dance (RAD), som ønsker å fremme kunnskap, praktisering og forståelse av dans internasjonalt. Elever på kurs i klassisk ballett får årlig muligheten til å gå opp til RAD-eksamen med internasjonal sensor. For mer informasjon om RAD og eksamen - se http://www.rad.org.uk/.


Vel møtt til et profesjonelt og trygt miljø i underetasjen på Kolsås Senter.



"Kirsti Skulleruds ballett- og dansestudio er den eldste ballettskolen i Bærum. Vi er kjent for godt miljø og høy kvalitet på undervisningen. Mens andre ballettskoler har utvidet med årene, har vi valgt å fokusere på kvalitet og god oppfølging av alle elever.Vi er spesielt kjent for å ha elever med et høyt nivå i klassisk ballett. Vi følger undervisningssystemet til Royal Academy of Dance RAD, og alle elever i klassisk ballett går opp til eksamen hver vår.Vi tilbyr kurs i klassisk ballett, jazzdans, Hip Hop, Moderne dans og Breakdance."
Adresse: Rødskiferveien 1, 1352 Kolsås, Akershus, Norway
Telefonnummer: 67 13 89 31
By: Kolsås
Rute: Rødskiferveien 1
Postnummer: 1352


åpningstider

Mandag: 15:30 - 21:00
Tirsdag: 14:00 - 21:00
Onsdag: 15:30 - 21:00
Torsdag: 15:30 - 21:00
Fredag: 15:30 - 21:00

Nærliggende lignende selskaper
Happy Feet & Happy Feet Jr Happy Feet & Happy Feet Jr 8 meter Kirsti Skulleruds Ballett- og Dansestudio sitt eget dansekompani, etablert i 1988.
Anmeldelser
Veldig fornøyd med dette stedet. Får rask svar på mail ved spørsmål og man møter alltid vennlig ansikt når man er der.
Bærums beste ballettskole
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler