facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Harmonie Norge

Harmonie Norge

Info

Harmonie Norge AS er et selskap som tilbyr flere anerkjente varemerker, vi legger vekt på at kunden skal like vår utforming på dørene.

Historie

Harmonie Norge AS er et selskap med ambisjoner for fremtiden. Som en av hovedaktørene i bransjen i Norge, skal vi ligge i fremste rekke hva gjelder produktenes design og sortiment, logistikkfunksjon og markedsorientering totalt sett.

Dette skal forsikre våre kunder at Harmonie Norge AS sine produkter alltid holder optimal kvalitet, at ordrene blir levert til rett tid og at bedriften er forberedt på et skiftende marked.

Varemerket Harmonie har en god forankring og er vel ansett i markedet.

Harmonie Norge AS har kontorer og lager i Stokke i Vestfold og besitter totalt ca. 10 000 kvm., hvorav ca 9500 kvm. er til lager. Her finnes mye fra vårt store sortiment for omgående levering.

Bedriften har 23 ansatte med gode erfaringsgrunnlag hvor kompetansen til hver enkelt er en av grunnpilarene på hvert enkelt fagområde, og for bedriften totalt sett.

Harmonie har som målsetting å være aller best på markedet! Det oppnår vi bare gjennom målbevisst kvalitetsarbeid i alle ledd over tid, og en profesjonell holdning.

I Harmonie er vi opptatt av stil, kvalitet og sikkerhet og vi håper du velger nettopp ett Harmonie produkt til ditt hus!

Vår oppgave

Harmonie har distribusjon og lager i Sandefjord, Vestfold.
Hvor det lagerføres mye i fra vårt brosjyre sortiment for omgående levering.

Produkter

Ytterdører
Innerdører
Badstu
Bod-/Hyttedører
Klassifiserte dører
Stål dører
Vindu/ balkongdører
Garasjeporter



Adresse: Borgeskogen 36, 3160 Stokke
Telefonnummer: 99 10 48 00
on.einomrah@glas
By: Stokke
Rute: Borgeskogen 36
Postnummer: 3160


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: mestervindu, harmonie garasjeport, harmonie kine ytterdør erfaring, harmonie kine ytterdør u-verdi, harmonie fitjar, harmonie forhandler, harmonie kine pris, forhandler harmonie dører
Anmeldelser
Har ventet i 3 måneder på to innedører!!! Ingen beskjed om når de kommer!
Null serviceinnstilling, blånekt og null lyst å ordne og ta ansvar for det elendig produktet de leverer!
Gode dører og førsteklasses service. Kjempebra kundeservice og support!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Harmonie Norge.

Stokke bedrift

åpningstider, plassering. Borgeskogen 36 kart bykart, satellitt visning. Harmonie Norge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Harmonie Norge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Harmonie Norge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler