facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jatronic as

Jatronic as

Info

Jatronic a.s selger,markedsfører og utvikler ATEX-godkjente kommunikasjonsprodukter, og har siden oppstarten i 1983 betjent markeder innen offshore og maritimt miljø.
http://www.jatronic.no

Historie

Jatronics forhandlere
Fra 80-tallet frem til idag har Jatronic solgt sine produkter gjennom tett samarbeid med forhandlere i Norge og utlandet. I 2012 ble 87% av alle produkter solgt via forhandler. Derfor vil alltid forhandlerne være Jatronics viktigste kanal til kundene.

De resterende produktene ble solgt til utviklingspartnere. Flere kunder har gjennom årene vært samarbeidspartnere for å ta frem nye produkter. Norsk Hydro har stått i en særstilling, og har vært sentral i utviklingen av nøklingsbryteren AB-12.

Rowan Drilling har i 2012 vært en utviklingspartner for Jatronic. Kommunikasjons-kittet AB-50 for kran og drillerbu har blitt utviklet i tett samarbeid med drillriggen Rowan Stavanger. Samarbeidet med erfarne og dyktige sluttbrukere er svært viktig for å ta frem funksjonelle produkter.

Kunder som trenger en kvalifisert Jatronic forhandler, og nye forhandlere som ønsker å markedsføre Jatronics produkter kan kontakte Jatronic på telefon 33 08 36 60, eller sende en epost på [email protected]

Adresse:
Telefonnummer: 33 08 36 60
By: Stokke



relaterte søk: Intercom industri, PELTOR EX Hørselvern
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Jatronic as.

Stokke bedrift

åpningstider, plassering. Jatronic as adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Jatronic as. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Jatronic as med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler