facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Haugan Bilformidling As avd Trondheim

Haugan Bilformidling As avd Trondheim

Info

Bilformidling, Kjøp og Salg av brukte biler - Trondheim, Trøndelag, Norge



"VELKOMMEN TIL TRONDHEIM BILFORMIDLING!OVER 60 BILER INNE FOR SALG!Trondheim Bilformidling AS har god kompetanse på bruktbil, vi har til sammen over 70 års erfaring med bruktbil. Vi har bruktbiler i de flest prisklasser.Bruktbil handler om tillit."
Adresse: Nardovegen 6, 7032 Trondheim, Norway
Telefonnummer: 47700000
By: Trondheim
Rute: Nardovegen 6
Postnummer: 7032



relaterte søk: Biler til salgs Namsos, Skiboks Namsos
Anmeldelser
Heisann! Jeg tenker det er lurt og opplyse og informere om at dette er et selskap man burde styre langt unna, hvertfall om en tenker å kjøpe bil. For litt siden kjøpte jeg en bil hos denne formidleren, og det viste seg kort tid etter at bilen var et totalvrak, noe Trondheim Bilformidling ikke hadde informert meg om på noe vis. Bilen skulle visst i følge selger være i meget god stand med tanke på modell, km stand osv.. Deffekt turbo, stor oljelekkasje inn mot forbrenningsanlegg i eksosen, noe som etterhvert skapte sort røyk og motorfeil dukket opp bare to dager etter kjøp av bil. Ikke mulig å få erstattet noenting, selger nekter å svare på mail, tlf etterpå, og det synes jeg er meget dårlig kundeservice fra dems side. Endte jo selvfølgelig opp med at jeg måtte ordne opp alt selv, med masse penger tapt for meg.. Igjen, tenkte slik lureri og svindel er noe en burde opplyse om, slik at andre ikke begår samme feil som meg. Kort sagt, så ville jeg, av egen erfaring, styrt langt unna disse her.
Kjøpte en bruktbil som etter kort tid viste seg å ha problemer med motoren. Etter en sjekk på verksted viste det seg at det stemte og jeg fikk mulighet til å heve kjøpet. God dialog hele veien. Kjøper gjerne bil der igjen.
Kjøpte en 5 år gammel elbil, usett av oss som bor i Nord-Norge. Vi leste at det var noen negative anmeldelser på dette firmaet og var litt skeptisk. Gjorde noen private undersøkelser ang den aktuelle bilen mot tidligere eiere og det virket veldig greit. Grunnen til at vi ville ha denne bilen var pga den spesielle hjemmeladeren som fugte med, dette var ikke noe vi informerte selger om, eller hadde med i kontrakten. Vi ble enige om pris med selger og begynte å tenke på frakt opp til Nord-Norge, dette ble nevnt på telefon med selger som stilte velvillig opp og organiserte frakt av bilen opp til oss i Nord-Norge for 1000 kroner. Rundt en måned etter kjøpet slutter denne spesielle laderen å virke. Vi tar kontakt med Trondheim bilformidling og spør om dette lar seg dekke av Trondheim bilformidling samtidig som vi er klar over at denne type "aftermarket/uorginal" lader ikke er garanti på slik som med bilen. Selger undersøker markedet og finner helt ny lader, brukt noen måneder til oss, med 5års garanti . Selger synes det blir litt feil å dekke hele beløpet men dekker gjerne 50%. Dette var den dyreste av alle laderne, men selger sto for det han hadde sagt og overførte 50% av beløpet dagen etter. Som kunde må man huske at man har ett ansvar for å sette seg godt inn i det man skal kjøpe, oppstår det noe uforventet så er det greit å huske på at man fanger flere bier med honning enn med eddik, dette er tanker jeg gjør meg når jeg leser noen av anmeldelsene. Vi kjøper gjerne bil av Trondheim bilformidling igjen.
Svindel, løgnere å lureri!!! Hold dere langt unna!!! Kjøpte bil her i sommer, var da nylig eu gokjent. Ifølge selger var det da byttet bremseklosser og skiver rundt om, og bilen skulle være teknisk strøken. Etter 200mil er bilen full av vann innvendig, bremsene og flere foringer i forstilling er utslitte. Forsøkte å heve kjøpet etter gjentatte forsøk på reklamasjon. Selger svarer ikke på mail å legger på i telefon. Er ufin å spydig. Får beskjed fra selger om at att han ikke har "tid til dette" før han legger på. Selger hevder alle feil har kommet etter jeg kjøpte bilen. For 1 mnd siden!! Hold dere langt unna dette søppelfirmaet hvis dere vill ha en hyggelig og ærlig handel.
Dårlig kunde service,,,,er fin i tlf men når det gjelder å holde seg til kontrakten så er det er det ingenting de holder seg til. Kjøpte en bil i Vår ,usett ,,bilen skulle bli levert vasket og ren .Det var grov skitten,,,mangler ,skader på interiør, ,og en ubehagelig lite imøte kommende selger som bare stakk uten å vise meg noe med bilen.Hadde en nød reparasjon etter en mnd på flere tusen kr..I Kontrakten står det 3 mnd bruktbil garantie eller innen 30000 km,,,,var ikke interessert å hjelpe oss. Kontaktet forbruker rådet, ikke hjelp å få. IKKE kjøp bil Hos bilformidling,,,,det er bare lureri og kjører folk på ræva uten noe helst samvittighet.
Mye forskjellig utvalg av biler, var å så på en golf par måneder siden, annonse solgte bilen som om den ikke hadde noen feil. Når vi kom for å se på den så fant vi grove feil gåen top pakning vann i olje og mye rust tenkte etter det å se på en Nissan denne sa de at ikke hadde noen problemer og ville selge den billigere. Denne hadde problemer med å starte og dynamoen var gåen. Anbefaler å handle bil vis du har peiling på hva å se etter ellers anbefales det ikke.
Fussfirma... Hadde avtale med de i dag klokken 12 om å kjøpe bil, Hadde da sett på bilen i forkant, og de skulle gjøre klar salgskontrakt og alt så det bare var å skrive under og få nøkkelen. Men det skjedde ikke... Vi møtte opp litt før 12, og litt over 12 prøvde vi å ringe de, men da var det ingen å få kontakt med... Hvis du vil ha en fin bilhandel, styr unna detter firmaet!!!
Torsdag 23 Januar etter kl 13 ringer je til Trondheim Bilformidling angående en Bil Annonse på Finn.No. Det var en Volvo V70.. Ut i fra Annonsen så sku denne bilen være i god ordnen,hel og pen innvendig og utvenndig. Je sa på TLF at er bilen slik det står skrivi i Annonsen så skal je ha den..Så da ble den avtalen bestemt der og da på TLF .. Je sa at da kommer je meg til Lillehammer å tar Toget opp til Trondheim Stasjon på Fredag 24 Januar. En halvtime føre Toget var framme,så fikk je Melding om at je sku sifra da je var framme ved Stasjon så sku dem hente meg.. Snakk om god Service må je si. Je ble henta å kom fram etter 15-20 min kjøring Bilen var akkurat slik annonsen beskrev,den var hel og fin innvendig og utvendig . Den starta lett,motor gikk fint og bilen var hel over det meste. Vi skreiv kontrakt -fikk den registrert og ordna forsikring på den. Sommer og vinterhjul var helt greie-går nok en hel sesong til. Je kjørte fra Trondheim til Toten uten noe form for problemer. Bilen går stille,ingen ulyder av noe. Je har nå hat Bilen i 4 uker-kjørt 3000 KM med den siden kjøpet. Je har KUN gode ord om Bilkjøpet,gode ord om Selger og vedkomnende som henta meg. Je fikk den Gode Servicen som en Bilforhandler skal ha. Det å bli henta på Togstasjonen er en stor Pluss service som Bilforhandler skal ha stor takk for. De tok seg god tid til meg under hele oppholdet der oppe fra je kom til je dro. Det var tross alt fredag og kl var tett på stengetid. Men alikevel så hastet det itte for dem. Tusen takk for all god service og god handel. Hilsen fra Jon på Toten..
Dårlig kundeservice, Mulig dem selger "Billige" biler, men standen på dem er dårligere enn oppført i annonser, vil foreslå å ta NAF tester på biler da det kan være mye skjulte feil som dokker opp etterpå. Da er dem ikke interessert i å vedkjenne disse feilene og fraskriver seg ansvaret! Og påstår ting som aldri er blitt sagt!
Kjøpte en golf 2012 modell, godt priset under andre forhandlere, fikk problem med varmeviften etter noen dager, ringte selger og de dekket hele kostnaden med bytte hos lokalt verksted, hyggelige folk. tommel opp!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Haugan Bilformidling As avd Trondheim med offentlig transport


Fiolsvingen 190 meter
11
115
22
51
Dybdahls veg 330 meter
11
115
22
51
Berg studentby 380 meter
113
13
14
3
70
FB73
Omkjøringsveien Nardo 400 meter
15
FB73

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Haugan Bilformidling As avd Trondheim.

Trondheim bilforhandler

åpningstider, plassering. Nardovegen 6 kart bykart, satellitt visning. Haugan Bilformidling As avd Trondheim adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Haugan Bilformidling As avd Trondheim. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Haugan Bilformidling As avd Trondheim med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Namsen Auto Trondheim Namsen Auto Trondheim 313 meter Makan til søppelplass. Jeg kjøpte ei vogn privat men den skulle skifte dusj gulv og ...
Jensen Bil As Jensen Bil As 313 meter Er et meget useriøst firma jeg hadde tenkt å kjøpe en bil med di, og hadde avtalt og...
Arctic 63º Arctic 63º 396 meter
Westgaard Bil AS Westgaard Bil AS 486 meter Utrolig bra folk! Meget godt fornøyd med behandlingen jeg har fått av Glenn. Svært sj...
Hoff Auto Hoff Auto 784 meter Svindler!styr unna!
Ryds Bilglass Ryds Bilglass 1 km Tafatt og stutt kundemottak. Fekk heller ikkje påfyll av spylerveske som avtalt. Cary...
Bilklinikk as Bilklinikk as 2 km Fikk god service og fluidfilm hovedbehandling-behandling av BMW X3.
Lysholm Bil AS Lysholm Bil AS 2 km Kjempegod erfaring fra mitt bilkjøp hos Lysholm. Seriøs aktør som møter kunden. Anbef...
SS motor a/s SS motor a/s 2 km Kjempe bra service og veldig bra arbeid
Witro Bil Witro Bil 2 km Mange biler å velge i. Nye og brukte biler under samme tak.
Williams Automotive Williams Automotive 2 km Salg av brukte biler i alle prisklasser. Alle biler leveres med ny eu-godkjenning og ...
Volkswagen Møller Bil Trondheim Volkswagen Møller Bil Trondheim 2 km Har prøvd å få reparert en DSG kasse i en VW Caddy 2021 modell, men det klarer de ikk...
NORDAUNE BILSALG NORDAUNE BILSALG 2 km Imøtekommende og hyggelige, det har mye å si for meg. Tar seg tid og er behjelpelige....
Porsche Center Trondheim Porsche Center Trondheim 2 km God kaffe og kundebehandling
Strandveien Auto AS Strandveien Auto AS 2 km Bilen har vært innom 2-3 ganger og fått fikset den. Kunne vært bedre på oppdatering a...
Bilsenteret Fossegrenda Bilsenteret Fossegrenda 2 km Triveligste folkene du finner på bilverksted i Trondheim. Utrolig flinke til å finne ...
Trondheim Bilsenter Trondheim Bilsenter 3 km Hvis du har lyst til og kjøpe en bil med sjulte feil og mangel på deler så dra til Tr...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler