facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Haugesund Elektriske

Haugesund Elektriske

Info

Haugesunds elektriske er ett elektrofirma hvor hovedtyngden av våre oppdrag er tradisjonell elektroinstallasjon for næring og privatkunde.

Historie

Haugesund Elektriske AS har lang og bred erfaring med elektroinstallasjoner i små og store bygg. Vi følger den teknologiske utviklingen i bransjen og har med vår lange fartstid opparbeidet oss en solid kompetanse med mange gode referanser.

Vårt kontor og lager har en sentral beliggenhet i Haugesund, på Solvang. Vi tilbyr løsninger på alle typer installasjoner.og har kompetanse til å dekke kundens behov fra planlegging til ferdig installasjon med komplett dokumentasjon.

Vi er en bedrift som består av profensjonelle medarbeidere som vet hvor viktig det er å sette kunden i sentrum. Våre servicebiler er godt utrustet med matriell og jobbene utføres derfor raskt og effektivt.
Vi har også utsalg av kvalitetsprodukter til hyggelige priser.

Velkommen til oss som kunde

Adresse: Skjoldaveien 121, 5519 Haugesund, Norway
Telefonnummer: 52 71 77 11
By: Haugesund
Rute: Skjoldaveien 121
Postnummer: 5519


åpningstider

Mandag: 07:00 - 15:00
Tirsdag: 07:00 - 15:00
Onsdag: 07:00 - 15:00
Torsdag: 07:00 - 15:00
Fredag: 07:00 - 15:00


relaterte søk: Elektriker Haugesund, Frøyland Elektro, Elektriker Haugalandet, HAUGESUND ELEKTRISKE Proff
Nærliggende lignende selskaper
Persson Elektro Persson Elektro 2 km Haugalandets beste elektrikerfirma. De har bistått med strøm til både loft og garasje...
Krumsvik Elektro Krumsvik Elektro 3 km Monterte vvb og smartstyring. Hyggelig, effektiv og godt utført arbeid. Anbefales!
Apply TB Apply TB 58 km
Anmeldelser
Veldig flinke elektrikere! Høy ekspertise og hjelper gjerne med råd og veiledning for hva som passer best. Anbefaler Haugesund Elektriske til alle!!
Meget god service både under bygging og ved reklamasjoner seinere. Å fortelle om noe som har sluttet å fungere eller ikkje fungerer bra nok så ordner dei opp på ein dag og to! Servicebedrift!
Ja... vet ikke hvor jeg skal begynne
Veldig bra kundeservice.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler