facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Persson Elektro

Persson Elektro

Info

Persson Elektro er en elektroentreprenør på Haugalandet. Vi er 12 ansatte som gjennomfører alle typer jobber innenfor vår bransje.

Historie

Persson Elektro er en elektroentreprenør på Haugalandet med over 30 år i bransjen. 12 ansatte sørger for at elektroarbeider fra de minste oppdrag, til større næringsbygg blir gjennomført. Vi tar godt vare på kundene, og sørger for at installasjoner blir utført etter kundens spesifiserte ønsker. Alle installasjoner har 5 års reklamasjonsrett. Mange byggfirma og byggmestere på Haugalandet har god erfaring med Persson Elektro, og velger derfor å bruke oss som underleverandør. Vi tar jobber på hele Haugalandet.



"Gjør elektriker tjenester rundt på Haugalandet"
Adresse: Haugevegen 86, 5515 Haugesund, Norway
Telefonnummer: 52709393
By: Haugesund
Rute: Haugevegen 86
Postnummer: 5515


åpningstider

Mandag: 07:00 - 16:00
Tirsdag: 07:00 - 16:00
Onsdag: 07:00 - 16:00
Torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 - 16:00


relaterte søk: Elektriker Haugesund, Elektriker Haugalandet, Tøgersen Elektro
Nærliggende lignende selskaper
Haugesund Elektriske Haugesund Elektriske 2 km Veldig flinke elektrikere! Høy ekspertise og hjelper gjerne med råd og veiledning for...
Krumsvik Elektro Krumsvik Elektro 2 km Monterte vvb og smartstyring. Hyggelig, effektiv og godt utført arbeid. Anbefales!
Apply TB Apply TB 59 km
Anmeldelser
Haugalandets beste elektrikerfirma. De har bistått med strøm til både loft og garasje, inkludert installasjon av spotter. Anbefales.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler