facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Havariet

Havariet

Info

Havariet har en flott beliggenhet midt på Tønsberg brygge. Her kan man følge folkelivet og nyte god mat og godt drikke i trivelige omgivelser.

Adresse: Nedre Langgate 30 E, 3126 Tønsberg, Norway
Telefonnummer: +4733358390
on.teiravah@tsop
By: Tønsberg
Rute: Nedre Langgate 30 E
Postnummer: 3126



relaterte søk: havariet meny, havariet tønsberg eier, havariet oslo, hvem startet havariet i tønsberg, havariet tønsberg bordbestilling, havariet tønsberg brann, havariet tønsberg telefon, havariet mat
Anmeldelser
God beliggenhet på brygga. Ble raskt møtt av servitør og fikk bord vi ønsket. Både bestilling og levering av maten gikk raskt. Servitør følger opp og spør om maten smakte og vi fikk påfyll av drikke. Syns servitør kom litt for fort og skulle rydde bordet. Hadde knapt svelget maten. Trekker en stjerne for dette, samt at det ble bestilt en hveteøl men fikk vanlig hansa øl, samt at prisen var litt høy i forhold til hva man får.
Deilig lunsj i restaurant Havariet på bryggen i Tønsberg idag! Mannen valgte en curry Mango rett og jeg tok Skagensmørbrød på ristet alpebrød! Veldig godt begge deler, servert av hyggelige ansatte med stor sans for service og hygge!! Vi kommer igjen! Sissel og Johan, Bærum
Et koselig, intimt sted med god service og nydelig mat Anbefaler å ta en tur innom hvis du er på de kanter Mat: 5/5
Veldig hyggelig servitør, og god mat! Vi bestilte fiskesuppe og pil-pil til forrett, og kylling/skalldyrspasta til hovedrett. Smakte nydelig, og ble tilbudt deilig isvann siden vi satt i en solfylt del av restauranten. Oppmerksomt og trivelig personale. Anbefales!
Veldig fint lokalet, hyggelige ansatte og en fin beliggenhet. Det var ganske fult. Det tokk ikke lang tid før maten var klar. Maten smakte veldig godt. Jeg bestilte Skalldyr pasta. Maten smakte svært godt. Det var ganske ekle toaletter og det gjør at jeg gir en 4 stjerner isteden for 5.
Alt for lite smørbrød! Her ble ingen av oss LITT mette en gang. Hadde en rar smak. Tror det var bernaisen. Vil si den var helt ok, men ville ikke bestilt igjen. Club sandwichen boret ved siden av oss fikk var diger, så vi ble helt ærlig ganske skuffet da smørdbrødet vi fikk var så liten. Heldigvis bestilte vi poteter ved siden av, men ble likevel ikke mette. Skulle gjerne visst at smørdbrødet var så lite. Helt middels service. Ingenting som utmerket seg, men heller ingenting å klage på. Lokasjonen er bra.
God mat, men maten var nesten kald. Måtte sende den ut igjen for varming. Fikk ny promefrittes som var meget varm, maten ellers var nesten like kald som første gang. Fikk halv pris på maten.
Deilig mat pokebowl, bobler, rosevin og coctails. Anbefaler Rasperry gin smash . Hyggelig og serviceminded betjening
Vi ble mottatt uvennlig av servitør Line. Maten var ikke spesielt god. Poenget med å spise på restaurant blir litt borte når man får bedre mat når man lager den selv.
Middag øverst i koselige lokaler med god mat. Dessverre mye surr med bestillingen men fikk gratis dessert som kompensasjon.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Havariet med offentlig transport


Nedre Langgate 110 meter
N02
N113
N116
N130
Kaldnes 340 meter
116A
116B
1533

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Havariet.

Tønsberg restaurant

åpningstider, plassering. Nedre Langgate 30 E kart bykart, satellitt visning. Havariet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Havariet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Havariet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Alma Restaurant Alma Restaurant 64 meter
Abraham kaffebar Abraham kaffebar 73 meter
Alshami Restaurant Alshami Restaurant 104 meter
Tollboden Spiseri Tollboden Spiseri 123 meter
Da Gigi Da Gigi 138 meter
Foyn Restaurant Foyn Restaurant 164 meter
Pam's Garden Pam's Garden 210 meter
APPetitt APPetitt 236 meter
Ms. Bubble Tea Ms. Bubble Tea 259 meter
Mrs Volcano Mrs Volcano 270 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler