facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for HAVARISTEN

HAVARISTEN

Info

Supermarked for havarerte varepartier.

Historie

HAVARISTEN
Havaristen har alltid et stort vareutvalg, ofte til svært lave priser. Vi kjøper daglig store varepartier fra konkurser, brann og vannskader, nedleggelser o.l. Vi kjøper også fra butikker, grossister, produsenter og fra store kjente utenlandske kjeder. Vi har ikke noe fast sortiment, det varierer fra uke til uke.

SERVICE
Her arbeider 8 til 12 personer med å ta imot, sortere, kaste, kontrollere og selge alle slags varer. Du kan oppleve at det lukter litt sot eller at emballasjen er litt bulket - men varen er uskadet. Vi lyver ikke. Hvis varen er skadet eller gått ut på dato, vil vi opplyse om det.

NYE VARER
Varene er sjelden gamle. Tvert i mot. Noen varepartier blir skadet på vei inn til Norge og kommer i Havaristen før de kommer i vanlige butikker.

ALLTID BILLIG
Du trenger ikke være medlem og du får ingen poeng. Vi øker ikke prisen for så å gi rabatt eller bonus. Enkelt og billig er oppskriften. På Havaristen kan du gjøre et kupp.

HAVARISTEN FACEBOOK
Trykk "Liker" og få eksempler på våre lave priser og vårt store vareutvalg! Enkelte varer kan bli raskt utsolgt og vi tar forbehold om trykkfeil (priser, bilder og tekster).

Adresse: Landskaugveien 2, 1914 Ytre Enebakk
Telefonnummer: 64925240
on.netsiravah@tsop
By: Ytre Enebakk
Rute: Landskaugveien 2
Postnummer: 1914


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 17:00


relaterte søk: havaristen nettbutikk, havaristen jessheim, havaristen åpningstider, havaristen øl, havaristen facebook, rabattkode havaristen, havaristen klær, havaristen fredrikstad
Nærliggende lignende selskaper
Havaristen Havaristen 70 meter Gir en følelse av bærekraft på annen måte enn bare tunge handleposer. Morsomt sted fo...
Vågsenteret Vågsenteret 6 km Vågsenteret har en mye besøkt kafeteria, et lite Pol og ymse butikker. Det skjemmes a...
Anmeldelser
Gir en følelse av bærekraft på annen måte enn bare tunge handleposer. Morsomt sted for en handletur, selv for folk som ikke liker shopping. Like uforutsigbart utvalg som et bruktmarked, både innen mat og bruksgjenstander. Butikken er likevel ryddig og oversiktlig - noe som i seg selv er en bragd.
Her kan man virkelig gjøre mange kupp. God plass og mere oversiktlig etter utvidelsen av butikken. Ikke alt som er veldig billig, så greit å være litt prisbevisst.
Jeg elsker å dra ditt hvis jeg skal handle gaver til noen. Får mye for pengene. Jeg drar ditt på vanlige uke dager for da er det ikke så mange folk der.
Den var bra, som forventet, de hadde både kjøtt og fiske produkter til en ok pris, samt mye tørrvarer. De setter det ut på paller istedenfor å ta seg bryet med å sette det i hyller.
Meget fin butikk, med stort vareutvalg. Vi gleder oss hver gang vi skal dit, all tid like spennende på hva de har av nye ting.
meget bra for miljøet, veldig bra at dere fokuserer på dette. hyggelige og ålreite ansatte. kjøpte selv en 12 pack med proteinbarer for kun 150 kroner, mye for pengene!!! ey ey ey
Mye rart og unyttig. Billig mat og man kan finne skikkelig gode tilbud, men sjekk datostempling på alt. Et mekka for harryhandlere som syns en Sverige tur blir for mye styr.
Dårlig butikk. Mye "ræl". Sikkert fint for de som bor i omegn, men ingen vits å komme langveis fra.
Svak 3stjerner... Lite hjelpsom betjening... Og man må inn der for å finne ut hva de faktisk har...
Mye rart her, tror ikke du finner de beste kuppene ,selv om jeg fant sporadisk noe,
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til HAVARISTEN med offentlig transport


Landskaug 370 meter
2933
550
Landskaug 440 meter
Gran 490 meter
2933
550

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler