facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vågsenteret

Vågsenteret

Info

Vågsenteret er vårt lokale nærsenter med butikker som blant annet Nille, Vinmonopolet, frisør, café, post, dyrebutikk og Vitus Apotek.

Adresse: sagstuveien 1, 1914 Ytre Enebakk
Telefonnummer: 47519002
on.teretnesgav@ajak
By: Ytre Enebakk
Rute: sagstuveien 1
Postnummer: 1914


åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag: 10:00 - 18:00
Onsdag: 10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: vågsenteret frisør, kafe latter vågsenteret, vågsenteret dyrebutikk, vågsenteret åpningstider, vågsenteret apotek, vinmonopolet vågsenteret, vågsenteret butikker, posten vågsenteret
Nærliggende lignende selskaper
HAVARISTEN HAVARISTEN 6 km Gir en følelse av bærekraft på annen måte enn bare tunge handleposer. Morsomt sted fo...
Havaristen Havaristen 6 km Gir en følelse av bærekraft på annen måte enn bare tunge handleposer. Morsomt sted fo...
Anmeldelser
Vågsenteret har en mye besøkt kafeteria, et lite Pol og ymse butikker. Det skjemmes av en *alt* for travel parkeringsplass.
Tragiske parkering. Det er merkelig at man ikke har tilrettelagt for bedre og enklere gratis parkeringsmulighet. Trekke parkeringslapp er tungvint. At det i det hele tatt er behov for parkerings regulering, er uendelig? Man burde tilrettelagt for pendlere, hvis man ønsker mindre bilkjøring.
For få butikker for min smak, men så er det jo kun et lokalt senter på "bygda". Pluss for at de har en liten kafé og for at de har Vinmonopolet der.
Lite senter hvor alle er hyggelig.
Det lokale senteret som har det man trenger i hverdagen
Lite og fint sted. Passer meg perfekt
Veldig hyggelig service i de forskjellige butikkene. Det var rikelig med parkeringsplass men kanskje litt trangt for større biler. Ellers rent og fint med alle slags bedrifter som dekker behovet for hverdagen og litt mer.
Et lite og trivelig senter med smilende betjening. Er verdt et besøk!
Kjedelig,men jeg prøver å bruke det. De butikkene som er der er bra,men det er stusselig med tomme lokaler. Jeg synes også at de som trener ikke trenger å parkere oppe på baksiden. Det burde være en korttidsparkering for henting av post/pakker og apoteket. Feks en 20 min parkering.
Fint senter med de RENESTE toalettene i hele østlandsregionen, gratulerer!! Her har Ski Storsenter pluss et par sentre til noe å lære.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler