facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Helse- og omsorgsdepartementet (Norge)

Helse- og omsorgsdepartementet (Norge)

Info

Velkommen til Helse- og omsorgsdepartementet på Facebook. Vi jobber for at befolkningen får gode og likeverdige helse - og omsorgstjenester.

Historie

Helse- og omsorgsdepartementet jobber for at befolkningen får gode og likeverdige helse - og omsorgstjenester. På Facebook-siden informerer vi om nye lovendringer, rettigheter og nyheter fra departementet.

Adresse: Teatergata 9, 0030 Oslo, Norway
Telefonnummer: 22249090
on.ped.doh@kattomtsop
By: Oslo
Rute: Teatergata 9
Postnummer: 0030


åpningstider

Mandag: 08:00 - 15:45
Tirsdag: 08:00 - 15:45
Onsdag: 08:00 - 15:45
Torsdag: 08:00 - 15:45
Fredag: 08:00 - 15:45


relaterte søk: helse og omsorgsdepartementet ledig stilling, helse og omsorgsdepartementet pressekontakt, helse- og omsorgsdepartementet kontakt, helse og omsorgsdepartementet engelsk, statssekretær helse og omsorgsdepartementet, rådgiver helse- og omsorgsdepartementet, helse- og omsorgsdepartementet logo, helsedepartementet presse
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Helse- og omsorgsdepartementet (Norge).

Oslo offentlig tjeneste

åpningstider, plassering. Teatergata 9 oslo statlig organisasjon kart bykart, satellitt visning. Helse- og omsorgsdepartementet (Norge) adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Helse- og omsorgsdepartementet (Norge). På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Helse- og omsorgsdepartementet (Norge) med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler