facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Barneombudet

Barneombudet

Info

Dette er den offisielle siden til Barneombudet.

Du er velkommen til å kommentere og dele våre saker! Vi svarer så godt vi kan, men har ikke anledning til å drive saksbehandling her. Da skriver du til [email protected].

Vår oppgave

Barneombudet er vakthunden som har i oppgave å passe på at barnas rettigheter blir overholdt og fulgt.

Barneombudet har også i oppgave å se til at barn og unge blir sett på som likeverdige med voksne, og at de blir hørt i saker som angår dem.

Barneombudet er opprettet gjennom en egen lov og er uavhengig, så verken Stortinget eller Regjeringen kan bestemme hva Barneombudet skal si eller mene.

Barneombudet heter Inga Bejer Engh. Hun er utdannet jurist og leder et kontor med 19 ansatte med mye kunnskap om barns rettigheter

Hvilke saker jobber Barneombudet med?

Barneombudet holder på med en del forskjellige ting, alt fra å kjempe for at barn skal få gratis skolemat til å passe på at ting går riktig for seg i for eksempel vanskelige barnevernssaker.

Barneombudet kan ikke ta avgjørelser i konkrete saker, men vi kan gi barn, ungdom, foreldre og andre råd og veiledning. Når noen melder fra til oss og ting som er galt med lover eller politikk som angår barn og ungdom, så lager vi bråk for å bedre situasjonen, for eksempel ved å snakke eller skrive brev til myndighetene eller kontakte pressen. Stort sett så hører myndigheten på oss.


Hva kan Barneombudet gjøre for deg?

Barneombudet vil at du skal vite om rettighetene dine, og vi vil gjerne høre fra deg om du har noe på hjertet. Blir skolen din lagt ned? Mangler dere fritidstilbud der du bor? Har dere bra eller dårlig helsetilbud for ungdom?

Vi vil høre fra deg!



"Vi er på lag med barn og unge"
Adresse: Karl Johans gate 7, 0154 Oslo, Norway
Telefonnummer: 22 99 39 50
on.tedubmoenrab@tsop
By: Oslo
Rute: Karl Johans gate 7
Postnummer: 0154


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:00
Tirsdag: 09:00 - 15:00
Onsdag: 09:00 - 15:00
Torsdag: 09:00 - 15:00
Fredag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: barneombudet leder, barneombudet ledig stilling, hva er barneombudet, barneombudet søkerliste, barneombudet ansatte, hvem er barneombud, barneombudet 2018, barneombud anne lindboe
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Barneombudet.

Oslo statlig organisasjon

åpningstider, plassering. Karl Johans gate 7 kart bykart, satellitt visning. Barneombudet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Barneombudet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Barneombudet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler