facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Oslo politidistrikt

Oslo politidistrikt

Info

Oslo politidistrikt er ansvarlig for polititjenesten i Oslo, Asker og Bærum.
Trenger du å komme raskt i kontakt med politiet - ring 02800 eller 112 ved nød. Denne siden er ikke døgn- eller helgebemannet.

Historie

Oslo politidistrikt er ansvarlig for polititjenesten i Oslo, Asker og Bærum. Vi er ca. 3000 ansatte.

Trenger du å komme raskt i kontakt med politiet - ring 02800 eller 112 ved nød. Denne siden er ikke døgn- eller helgebemannet.

Adresse: Grønlandsleiret 44, 0190 Oslo, Norway
Telefonnummer: 02800
By: Oslo
Rute: Grønlandsleiret 44
Postnummer: 0190



relaterte søk: oslo politidistrikt telefon, oslo politi grønland, oslo politidistrikt twitter, politiet, oslo politidistrikt pass, oslo politidistrikt seksjon for utlendingsforvaltning, nyheter oslo politi, grønland politistasjon
Anmeldelser
1-2 min ventetid på telefon, det er kjapt nok. Hyggelig og hjelpsom person jeg snakket med. Dessverre lang ventetid på å få time men korona og redusert bemanning kombinert m mange som søker så er ikke d så rart. Vi har vært der flere ganger og har KUN positive opplevelser av folka som jobber der.
Det var dårlig opplevelse. Min sønn bestilte time for å få norsk statsstatsborgerskap. Vi måtte avspasere fra jobbene våres for å komme. Og når vi kom den jente sa til oss at desverre de kan ikke ta hans papirene imot, på grunn corona eller andre mystiske grunner. Når vi bestilte time det stå informasjon at på grunn av corona kan være mindre kapasitet, men ikke at det er ikke mulig å komme og levere papirene. Det er bortkast dag og penger. Jeg er veldig lei for det..
Veldig ryddige lokaler, enkelt å finne frem, toaletter tilgjengelig for besøkende, rikelig med sitteplasser. når du ankommer henvender du deg til vakten som slår deg opp i listen og forteller hvilket området du vil bli ropt opp i. når det blir din tur blir du ropt opp, de har høytalere så du trenger bare å oppholde deg i området du fikk beskjed om å vente i. De kan ta bilder av deg og det er en gardin som kan trekkes for hvis du er sensitiv for å vise frem visse deler av ditt ansikt av forskjellige årsaker. jeg opplevde hun som betjente oss som veldig løsningsorrientert, og veldig hyggelig.
Jeg venter på telefonen for å få svar ca 1 timen, men fikk ikke svar til slutt. Jeg mistet mye tid uten å få svar på telefonen.
Jeg opplever dere som snille og hjelpsomme. Dere har hele tiden travle dager. Dere gjør en kjempe insats :
Dårlig opplevelse på telefon, jeg ringte, og spurte om vanlige informasjon, tonen til hun dama i telefonen var veldig frekk, og lytte lite litt informasjon min, føltes ubehagelig å være i samtale med henne, ettersom som jeg fikk svar hva jeg skal gjøre, og sende henvisning per mail så gjøre jeg det, men nå har jeg fått mail at jeg må ringe dem for å få ordnet dette opp, hallo veit noen der hvor, hva man skal?!?
Lang ventetid på telefon. Ikke vennlig tone hos den som svarte. Hun virket mer opptatt av sin egen arbeidssituasjon stress, som er forståellig, men allikevel, enn vår situasjon som søker.
De svarer ikke på telefonen. Er det vanlig på velferdsstaten? Lurer jeg på.
Aldri måtte vente lenge. De gjør en god jobb. Ble til og med oppringt etter arbeidstia av en kjempe hyggelig dame som har prøvd å hjelpe. Man blir nesten rørt. Tusen takk.
Har ventet over 35 minutter og rakk frem i køen fra nummer 10 til nummer 2, men da ble samtalen koblet fra!!!!! Er det mulig!?!?
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Oslo politidistrikt.

Oslo politistasjon

åpningstider, plassering. Grønlandsleiret 44 oslo statlig organisasjon kart bykart, satellitt visning. Oslo politidistrikt adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Oslo politidistrikt. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Oslo politidistrikt med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Utdanningsdirektoratet Utdanningsdirektoratet 224 meter Helt grei bygning.
ノルウェー Lovers ノルウェー Lovers 259 meter Så fint park å gå til med barn og hund. Lett å komme seg rundt med hjul også.
DSA Khenchela statistiques agricoles DSA Khenchela statistiques agricoles 375 meter cette page a des objectifs pas seulement agricoles, mais encore scientifiques, cultur...
Bane NOR Bane NOR 446 meter Bane NOR sin offisielle Facebookside! Bane NOR sitt kundesenter er tilgjengelig for ...
Kompetanse Norge Kompetanse Norge 454 meter Viktig arbeid for å styrke kompetanse i arbeidslivet.
Barneombudet Barneombudet 456 meter Dette er den offisielle siden til Barneombudet. Du er velkommen til å kommentere og...
Entur AS Entur AS 588 meter Mye stress når det er buss for tog på enkelte strekninger.
Riksantikvaren Riksantikvaren 593 meter Veldig bra blide og hjelpsomme
Kunnskapsdepartementet (Norge) Kunnskapsdepartementet (Norge) 654 meter Hei er selv autist og derfor på sett og vis en av de smarteste på kloden. Selv er jeg...
Christiania (Oslo) Christiania (Oslo) 685 meter Oslo, llamada Christiania o Cristianía en español de 1624 a 1897 y Kristiania de 1897...
Statsborgerskap / Citizenship - UDI Statsborgerskap / Citizenship - UDI 712 meter Her svarer saksbehandlere fra statsborgerskap i UDI på spørsmål om regelverket for no...
UDI UDI 712 meter Bør jeg bestille en brevdue for UDI slik at brevet dere sender til Folkeregisteret på...
Integrerings- og mangfoldsdirektoratet - IMDi Integrerings- og mangfoldsdirektoratet - IMD... 716 meter Velkommen til Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) på Facebook.
Teknologirådet Teknologirådet 718 meter Teknologirådet er et uavhengig, offentlig organ som gir råd til Stortinget og regjeri...
Lietuvos ambasada Norvegijoje / Litauens ambassade i Norge Lietuvos ambasada Norvegijoje / Litauens amb... 725 meter God service, hyggelige Ambassade medarbeidere.
Politiets nettpatrulje - Oslo Politiets nettpatrulje - Oslo 736 meter Den offisielle Facebookprofilen til Politiets Nettpatrulje i Oslo.
Oslo brann- og redningsetat Oslo brann- og redningsetat 817 meter 1000takk for en SUPER redning av Vår katt i dag Dere viste engasjement og omsorg Dere...
Finansdepartementet (Norge) Finansdepartementet (Norge) 818 meter Skikkelig bra departement. Særlig de gamle greiene.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler