Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Herlighet as

Info

Velkommen til interiørbutikken Herlighets page! Her inne kan du lese om nyheter fra vår butikk i Ålesund, lese på vår blogg eller legge igjen spørsmål om hva enn du måtte lure på.. Ha en herlig dag!

Historie

Herlighet er en interiørbutikk som ligger i Ålesund. Vi fører blant annet merker som House Doctor, Himla, byNord, Sia, Nicolas Vahé og mange mange fler.

Med over tusen kvadratmeter å boltre oss på, har vi noe for enhver anledning. Skal du ha ny sofa eller spisebord, matvarer eller duker, klær eller pynteputer, eller bare en god kopp kaffe i kaffebaren vår, er du hjertelig velkommen hos oss. I tillegg til dette har vi også en egen tekstilavdeling, med flinke jenter som er der for å hjelpe deg med mål og råd.

Vi håper du tar deg tiden til å stikke innom oss en dag, og har du ikke mulighet til det må du gjerne følge med på bloggen vår; www.herlighetblogg.no


<3, Herlighet

Adresse: Amfi Moa syd, Ålesund, Norway
Telefonnummer: 70 15 15 18
By: Ålesund
Rute: Amfi Moa syd


åpningstider
Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: herlighet nettbutikk, hagemøbler herlighet, herlighet instagram, herlighet outlet, herlighet definisjon, herlighet gardiner, interiørbutikk moa, herlighet trondheim
Nærliggende lignende selskaper
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;