facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hole Kjøtt AS

Hole Kjøtt AS

Historie

Hole Kjøtt startet opp i Kongensgate i Ålesund 7. november 1991. Vi var spente på mottagelsen, men kundene viste oss tillit fra første dag.

Grunnet mange gode kunder vokste vi etterhvert ut av lokalene, og i 1997 flyttet vi til ny moderne butikk og produksjonslokaler i Keiser Wilhelmsgt. Kundene fulgte etter, og nye kom til.

Hole kjøtt er i konstant utvikling, og med dyktige medarbeidere og mange fornøyde kunder er vi kommet oss dit vi er i dag. Hole kjøtt er i dag en Efta godkjent bedrift, med eget kjøkken og pølsemakeri, samt avdeling for nedskjæring av kjøtt og vilt.

Vårt største satsningsområde er egenproduserte pølser og spekemat, samt ferdigmat fra vårt velrennomerte kjøkken. Vi holder fokus på høy kvalitet i vår produksjon, noe som bekreftes av mange medaljer og titler som bedriften har tilegnet seg opp igjennom årene. Vi er alltid sultne på fornyelse og nye kvalitetsprodukter som vi liker å formidle til kundene våre.

Kvalitet, service og varekunnskap er viktig for oss. Da kan vi gjøre en god jobb for deg!

Adresse: Keiser Willhelms gate 30, 6003 Ålesund, Norway
Telefonnummer: 70 12 66 95
on.enilno@loh-bddo
By: Ålesund
Rute: Keiser Willhelms gate 30
Postnummer: 6003


åpningstider

Mandag: 09:30 - 17:00
Tirsdag: 09:30 - 17:00
Onsdag: 09:30 - 17:00
Torsdag: 09:30 - 17:00
Fredag: 09:30 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: hole kjøtt ålesund åpningstider, kjøttvarer, slakter ålesund, hole svinemør
Anmeldelser
Intim butikk med godt utvalg. Maks 4 personer i butikken for tiden.
Beste slakteren å har alltid vært det. Kunsjapsrike med god og hyggelig service. Det er alltid koselig å dra dit.
God service og trivelig betjening godt utvalg ferskvare kjøtt.
Kjempe service
En god real slakter, er man ute etter skikkelig kjøtt så er dette stedet å gå. Kunnskapsrik betjening og veldig bra utvalg. Koster någet mer enn vakuumbiffen på Rema men det er det så absolutt verdt.
Flott utvalg og hyggelige ansatte. Byens beste kjøttpølse
Kvalitets kjøttvarer!
Den eneste gjennværende slakteren i Ålesund-sentrum. Har fantastiske lokale delikatesser som langtidsmørnet spekekjøtt og prisvinnende spekepølser av mange slag. Den gode og varme svinemøren i brød er også et godt innslag når man er på farten. Anbefales på det varmeste.
Veldig godt utvalg av pålegg, sauser/annet tilbehør, og selvsagt kjøtt. Kan også melde om at de har veldig gode, ferdigtrekte pølser som kan kjøpes for et bedre, kjapt måltid.
Mye godt
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hole Kjøtt AS.

ålesund spesialforretning for dagligvarer

åpningstider, plassering. Keiser Willhelms gate 30 ålesund slakterbutikk kart bykart, satellitt visning. Hole Kjøtt AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hole Kjøtt AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hole Kjøtt AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler