facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hestra Innredninger AS

Hestra Innredninger AS

Info

Hestra er butikkinnredning! Vi skaper butikker med salgsappell og sterk profil.
Hestra - din leverandør av butikkinnredning i Norden!
www.hestra.no

Historie

115 år var bare starten

Historia 1900
Året er 1900, og Natanael Petersson er på vei til prestegården i Hestra. Vognen hans er fullastet med møbler, og luften er fylt med vår og spent forventning. Presten hadde tidligere sett møblene ta form i Natanaels verksted. Men hvordan ville det ta seg ut når de kom på plass? Og hvordan ville prestefruen reagere? Begge blir svært fornøyde, og ryktet sprer seg om Natanaels dyktighet som håndverker. Kundene begynner å strømme inn, og N. Peterssons Mekaniska Snickerifabrik ser dagens lys samme år.

Historia 1920
Natanael er nå blitt skikkelig varm i trøya og er høyt ansett i trakten for sine snekkerarbeider. På 1920-tallet kommer sønnene Ernst og Tage inn i bedriften, og virksomheten utvikles ytterligere. Nå leverer N. Peterssons Mekaniska Snickerifabrik også innredning til skoler, hoteller og butikker. Kundene kan kontakte bedriften via telegrafadressen ”Pettersson” eller det smidige telefonnummeret ”3”.

Historia 1945
Den 2. verdenskrigen er endelig over, og Ernst og Tage ser lyst på fremtiden. De kommer i kontakt med Svenska Järnhandlarföreningen, som etterlyser et standardisert eksponeringssystem for produkter i jernvarebutikker. Ernst og Tage presenterer en fungerende løsning, og i løpet av kort tid blir produksjonen i Hestra dominert av butikkinnredning.

Historia 1972
I april 1972 er det byggestart for Hotell Birger Jarl i Stockholm. Ved åpningen er det ett av Sveriges mest moderne hoteller med sine brune møbler, oransje gardiner og endeløse vegg-til-vegg-tepper. Hestra leverer innredningen til hotellet. Denne leveringen blir den siste i en lang rekke hotellinnredninger. Firmaet, som nå heter Hestra Inredningar, konsentrerer seg helt om butikkinnredning.

Historia 1984
På det glade 1980-tallet vokser Hestra Inredningar ut av det svenske hjemmemarkedet, og selskapet begynner å se seg om utenfor landets grenser. Det første internasjonale salgskontoret blir etablert i Norge i 1984. I de følgende årene spres virksomheten til Finland og Danmark. Her legges en viktig brikke i puslespillet for å bli et av Nordens ledende firmaer innen butikkinnredning.

Historia 2008
I 2008 bygger Hestra ut produksjonsanlegget til 20 000 m2. Noen år senere skjer det igjen, og det totale produksjons- og lagerarealet utgjør 22 000 m2. Lageret inneholder nå ca. 2 000 standardartikler og 6 000 kundeeksklusive produkter på i alt 13 000 pallplasser.

Historia 2015
115 år har gått siden Natanael snekret sammen sine første møbler i foreldrenes uthus. Firmaet drives og eies i dag av fjerde og tredje generasjon Petersson gjennom Johan, Henrik og Magnus. 3D-skriveren benyttes oftere enn høvelen, og tegningene er mer avansert, men grunnlaget er fremdeles det samme. Hestra kommer alltid til å jobbe nær kundene med kunnskap, erfaring og nysgjerrighet for å skape de best tenkelige løsningene.

Adresse: Holterveien 4 F, 1448 Drøbak, Norway
Telefonnummer: 00 47 64 90 75 90
By: Drøbak
Rute: Holterveien 4 F
Postnummer: 1448



relaterte søk: Hestra hansker, Hestra votter, Hestra logo, Hestra skinnhansker, Hestra votter dame, Hestra Alpine Pro, Hestra langrennshansker, Hestra barn
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hestra Innredninger AS.

Drøbak bedrift

åpningstider, plassering. Holterveien 4 F kart bykart, satellitt visning. Hestra Innredninger AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hestra Innredninger AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hestra Innredninger AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler