Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Provest as

Provest as

Info

Eiendomsutvikling - nye boliger

Historie

Provest as prosjekterer og bygger nye boliger. Vårt fokus er å bygge fukis hus av porebetong / ytong. Vi har tett samarbeid med Xella Norge og kjøper all Ytong herfra. Provest har ellers mange andre samarbeidspartnere som benyttes i prosjektene.
Selskapet eies og drives av Thomas Pedersen Liverød og Øistein Kvarme. Vi liker funkis hus, og har etterhvert opparbeidet oss mye erfaring og kunnskap om å bygge spesielle hus for kunder som ønsker høy kvalitet.

Adresse: Wilhelmsbakken 1, 1440 Drøbak
Telefonnummer: 92641541
By: Drøbak
Rute: Wilhelmsbakken 1
Postnummer: 1440


Nærliggende lignende selskaper
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Provest as

. Drøbak drøbak profesjonelle tjenester åpningstider, plassering. Wilhelmsbakken 1 drøbak bedrift kart bykart, satellitt visning. Provest as adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Provest as. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Provest as med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler