Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Idrettsfysiolog \ PT Stian David Kovalseth

Idrettsfysiolog \ PT Stian David Kovalseth

Info

Sertifsert Personlig Trener igjennom AFPT og 4 årig høyskole utd. innen idrettsfysiologi med fordypning i fysisk aktivitet,helse og livsstilssykdommer .

Historie

Denne siden er for alle dere som ønsker gode råd\tips om fysisk aktivitet , definere realistiske målsetninger samt hvordan nå disse.

Jobbet med rehabilitering av mennesker som har sykdommer eller havnet i ulykker som begrenser deres bevegelighet\motoriske enhet på Cato senteret i son .

Utdannelse :
- 3 årig Bachelor grad utdanning innen fysisk aktivitet,helse og livsstilssykdommer. ( 180 stp.)

- Akademiet for personlig trener , 6 måneder (30 stp.)

- Psykiatri og helse , 6 mnd Høyskole utdanning 30 stp.)

- Natur og helse , 6 mnd utdanning (30 stp.)

Ønsker å gi inspirasjon , motivasjon og treningsglede for å kunne nå sine målsettinger.

Jeg ønsker og implementere en sunn livsstil med fokus på balanse innen alle de viktige tingene i livet , hvor fysisk aktivitet er EN av de viktige tingene.

Adresse: Holterveien 2B, 1448 Drøbak, Norway
Telefonnummer: 47923059
By: Drøbak
Rute: Holterveien 2B
Postnummer: 1448


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Idrettsfysiolog \ PT Stian David Kovalseth

. Drøbak drøbak profesjonelle tjenester åpningstider, plassering. Holterveien 2B kart bykart, satellitt visning. Idrettsfysiolog \ PT Stian David Kovalseth adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Idrettsfysiolog \ PT Stian David Kovalseth. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Idrettsfysiolog \ PT Stian David Kovalseth med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler