facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Australian Cobberdog Norway

Australian Cobberdog Norway

Historie

Kennel Nor er med i et fantastisk samarbeid for å få frem disse flotte hundene

Et omfattende avlsarbeid har vært gjort for å få frem en moderne hund som trives like godt i byen som på landet, og helse og gemytt har vært i fokus.

En Australian Cobberdog fra Kennel Nor avles frem fra friske gener uten linjeavl (innavl)

Alle som godkjennes for avl HD Røntges, øyelyses og DNA testes for de sykdommer det er mulig å testes for i dag

Pels:
Fleece, wavy og curly, men noen er mer bølgete og andre får mer krøll- begge deler er allergivennlige.

Strihåret: kan røyte og er ikke allergivennlig

Glatthåret: Kan røyte og er ikke allergivennlig
.

Størrelser:

Mini: 38.1cm – 45.7cm
Medium: 48.3cm – 55.9cm
Standard/ Stor: 58.4cm – 66cm

Egenskaper som kjennetegner Australian Cobberdog:

Den er glad.
Den elsker mennesker, og barn spesielt.
Den er ikke aggressiv.
Den er svært intelligent.
Den er sosial,
Den røyter ikke ( fleecepels)
Den er allergivennlig, (fleecepels)
Den er lærevillig,
Den brukes mye som servicehund/terapihund
Den er den perfekte familiehund.
Den blir gjerne med på alle familiens aktiviteter, i skog, på vann, i båt, på skitur eller på kafe, men tar også til takke med sosialt samvær.

Adresse: Batteriveien 1, 1440 Drøbak, Norway
By: Drøbak
Rute: Batteriveien 1
Postnummer: 1440



relaterte søk: australian cobberdog størrelse, australian cobberdog pris, australian cobberdog medium, australian cobberdog wikipedia, australian cobberdog mini, australian cobberdog valp, australian cobberdog til salgs, australian cobberdog allergi
Anmeldelser
Hentet fuglehund etter 1 ukes opphold og fikk igjen en hund som hadde tapt hold og gått ned 1,4 kg. Hofter, ryggrad og ribbein svært fremtredende, på en hund som var godt trent og muskelsatt. Ved kontrollveiing av fôr som ble sendt med hjem igjen viser det seg at hunden kun har fått 500 g av fôrsekken og hundens daglige fôrplan sier 450g per dag. Kennelen bekrefter at han ikke har fått annet fôr og at han har vært småspist under oppholdet. Ingen har tatt kontakt for å gi beskjed om at han spiser dårlig, ingen har fulgt opp og sett at han går ned i vekt under oppholdet og ingen ting ble sagt ved utlevering. Anbefales ikke som hundehotell.
Flott sted som tar vare på hunden. Flinke og snille mennesker som gjør alt for at både to og firebente skal trives der.
2 nydeligheten herfra. Kun godord og si om oppdretter og hvordan de tar være på familien vår.
Kaiser har vært på opphold her i 11 år og det har blitt hans feriehjem
Useriøs kennel som ikke tar seg av hundens behov
Utrolig hyggelig og bra service, hadde et godt inntrykk ved innlevering av hunden!!!
ADVARSEL – dette stedet mistet hunden vår. Jeg hadde aldri brukt stedet før, men fikk allerede en dårlig følelse da vi leverte hunden og ikke fikk lov å bli med inn og se på forholdene der hunden skulle bo. Vår lille bichon frise skulle bo der 10 dager pris 4000 kroner mens vi dro på ferie. Allerede første dag fikk vi en telefon mens vi var på flyplassen på vei ut av landet om at hunden hadde rømt. Dette er for meg uforståelig at det kan være fysisk mulig. Hvis forretningsideen er å passe hunder så forventer jeg at de gjør nettopp det. De prøvde å berolige meg med at dette har skjedd før og de pleier alltid å komme til rette igjen. Skjedd før? Tar de ikke læring? Dette hørtes ikke særlig betryggende ut for meg. Til alt hell kom hunden til rette igjen. Ikke som følge av DHH’s egen leteaktivitet, men takket være en oppegående familie som observerte henne og ringte nummeret på halsbåndet. Da hadde vår lille sårbare hund tatt seg alene gjennom skogen. DHH kom ikke med noen umiddelbar beklagelse eller erstatning og refunderte ikke engang de forhåndsbetalte 4000 kronene før jeg henvendte meg til de. De ga heller ingen finnerlønn til de som fant og leverte hunden. Vi kommer ikke til å bruke dette stedet igjen.
Ikke noe å klage på her. Fikk og får god service.
Veldig hyggelige og hjelpsomme ansatte som tydelig setter hundene først. Det virker som de liker jobben sin. Rent og trivelige lokaler med mye plass til lek. Flotte og vennlige hunder.
Buster er alltid glad for å komme hit. Han er også glad når vi henter han, men begynner å gråte når han skjønner at vi reiser... Vi kommer hjem med en rolig og fornøyd hund!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Australian Cobberdog Norway med offentlig transport


Grande 470 meter
500
500N
506

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Australian Cobberdog Norway.

Drøbak kjæledyrtjenester

åpningstider, plassering. Batteriveien 1 drøbak profesjonelle tjenester kart bykart, satellitt visning. Australian Cobberdog Norway adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Australian Cobberdog Norway. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Australian Cobberdog Norway med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler