facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hiab As

"Hiab er en markedsledende leverandør av smart og bærekraftige håndteringsløsninger. Vi er lidenskapelig i leveransen av gode kundeopplevelser med de mest engasjerte fagfolk og partnere.Hiabs premium utstyr inkluderer HIAB, EFFER og ARGOS lastekraner. MOFFETT og PRINCETON lastebilmonterte gaffeltrucker. Samt LOGLIFT skogbruks kraner, JONSERED gjenvinning kraner og MULTILIFT skip lastere og krokløftere. Sammen med GALFAB av rullbare kabel taljer, og bakløfter under ZEPRO, DEL og WALTCO merket.Som industri lederen fortsetter Hiab å gjøre håndtering løsninger smartere, tryggere og mer bærekraftig for å bygge en bedre fremtid."
Adresse: Carl Bergersens vei 5, 1481 Oslo, Norway
Telefonnummer: 67067500
By: Oslo
Rute: Carl Bergersens vei 5
Postnummer: 1481



relaterte søk: Hiab Deler, Hiab kran, Hiab Trondheim
Anmeldelser
Kom uanmelt med feilfunksjon på krana. Fikk raskt hjelp og dro derfra i løpet av en time. Veldig fornøyd.
Skulle hente deler der, går inn i kundemottak men får beskjed om å henvende meg bak ved vare inn og utlevering. Kjører dit men blir møtt av en låst dør og en lapp der det står straks tilbake. 30minutter senere åpnet dem igjen. Ikke mye seriøst syntes jeg. Attpå til var ikke bestilling sendt fra ordrekontor og ned til lager. Ventet 30min før han fant ut av det og jeg kom av gårde igjen. Var der 11.00 og dr igjen 12.00, skulle bare tatt 5min. Ikke seriøst i det hele tatt.
OPPDATERING 30 des-2019. Nok engang leverer dere god service langt over forventet. Stor takk til Svein for innsattsen. 14.august 2018.Fantastisk service og hyggelige priser. Fikk kaffe mens de undersøkte min Zepro baklem. 1 time og 30 minutter. Så var alt ordnet og reparert. Fikk god veiledning og forklaring, på hva som var ødelagt.
Servicen der er upåklagelig
Oversatt av Google Veldig god service. Hyggelig personale De jobber med heisen min og fikser ødelagte slanger. Kaffe og hvileplass er også bra Original Very good service. Nice staff They work with my lift and fix broken hoses. Coffee and rest area is good too
Oversatt av Google Veldig hyggelig service og atmosfære. Original Bardzo miła obsługa i atmosfera.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hiab As.

Oslo lokal bedrift

åpningstider, plassering. Carl Bergersens vei 5 kart bykart, satellitt visning. Hiab As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hiab As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hiab As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler