facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nets Norway

"Fremtidens digitale betalingssystemer – levert av Nets.Nets er spesialist på å drive og styrke utviklingen av digitale betalinger. Vi knytter banker, bedrifter og forbrukere sammen i et internasjonalt nettverk som legger til rette for digitale betalinger. Gjennom vår tilstedeværelse i hele det nordiske markedet leverer vi en rekke kort- og kontobaserte tjenester samt betalingsløsninger for varehandelen.Der er mange fordeler ved Nets' digitale betalingsløsningerVi ønsker å gjøre betalings- og informasjonshåndteringen så enkel og effektiv som mulig. De digitale identifiseringsløsningene vi tilbyr, reduserer behovet for papir og bidrar til å spare tid og penger for virksomheter i Norden."
Adresse: Haavard Martinsens vei 54, 0978 Oslo, Norway
Telefonnummer: +4722898989
By: Oslo
Rute: Haavard Martinsens vei 54
Postnummer: 0978



relaterte søk: Nets Norway svindel, Nets login, Nets support, Nets betalingsterminal, Nets betalingsterminal kundeservice, My Nets, Nets portal, Nets eFaktura
Anmeldelser
Styr unna. Dårlig service, og gir deg et behov du i utgangspunktet ikke har. Umulig å si opp på 3 år pga bindingstid. Som nyoppstartet bedrift, bør du se på andre betalingssystem. Som bedrift er du ikke beskyttet av forbrukerkjøpsloven, og dette nyter nets godt av..retten til angre kjøp osv.
Har prøvd å si opp Nets terminalene mine i et halvt år nå, på mail og telefon. Får ikke kontakt. Dyrt og dårlig over 1000 kr i mnd for 2 terminaler, 3 års binding. Styr unna!
Jeg får brev fra Gothia,som returadresse står det bak på konvulutten Nets Norway AS 0045 OSLO,ikke gateadresse eller postboks. Nets Norway AS er ikke registrert Brønnøysundregistrene,hva skjer? Merklig hele opplegget!!!
Nets blokkerte kortet mitt fra å betale en tjeneste jeg har betalt i over 2 år, de mente det var spam siden nettsiden ikke hadde et telefon nummer og at jeg burde slette kortet og bestille et nytt. Jeg spør "hva er poenget med å bestille et nytt kort hvis jeg skal betale for tjenesten uansett? da skjer det jo bare igjen" Jo det mente det hørtes fornuftig ut.... hva mer kan jeg si... Avsluttet med at de sa "hvis du ønsker å betale for den tjenesten skal vi åpne sperren", fikk fortsatt ikke betalt, ringte opp og fant ut at de ikke hadde gjort noe, ble sendte frem å tilbake til forskjellige kollegaer 30min+ flere ganger før noen gadd å åpne sperren.
Dårligste kundeservice - ever!!!! Ingen kommuniserer med hverandre der eller vet hva de skal gjøre. Send en e-post svarer alle. Jeg har sendt 15 e-poster siste 7 mnd, -fått "takk for din henvendelse, den har saksnummer ...." hver gang, og ikke en eneste videre oppfølging av noen. Hjelpeløst!
Ekstremt trege til å håndtere endringer på brukersted som endring av hovedbruker. Svarer aldri på e-post på 3 uker, ved oppringing loves det å se på saken men etter flere dager skjer det fortsatt intet. Et mønster som er gjenkjennelig fra tidligere. Inkompetanse --telefoner settes over fra den ene til den andre i lange rekker når man først kommer frem -- og må stå i kø i hvert ledd. Og ingen får til noe som helst. Og blir noe gjort -- så blir det feil ! Elendig service. HØYST SANNSYNLIG DEN DÅRLIGSTE I NORGE. Ufattelig at ledelsen er helt døv for kritikk
Har prøvd å komme i kontakt med salgsavdelingen i 3-4 dager. Ikke får jeg svar på telefon, de ta den også legger de på. Ikke får jeg svar på e-post heller. Har nå ikke fått tatt imot betalinger på 5 dager fra mine kunder. Skjønner ikke hva de driver med.
Har stor makt og utnytter denne rått. Da vi ble kunde var de veldig velvillige til å si opp vår gamle avtale med gammel leverandør etter at vi gå fullmakt. Når vi så bytter fra Nets og gir ny leverandør fullmakt til å si opp, så nektet Nets å godkjenne oppsigelsen. Dette til tross for at det ikke ligger noe om dette i betingelsene. Når så oppsigelsestiden endelig er ferdig, viser det seg at hele avtalen ikke er sagt opp, dette fordi de har et 'notat' på en intern sak om at ikke alt var sagt opp. Hvem som har notert og på hvilken bakgrunn vet de ikke. Til tross for at jeg skriftlig har mottatt kvittering på oppsigelsen, nekter de å tilbakebetale gebyrer som er påbeløpt etter oppsigelsestiden.
Sperret kortet mitt uten forvarsel da jeg var på ferie i USA, selv om jeg hadde mange transaksjoner derfra før de gjorde dette. De sa at grunnen var for at magnetstripen ble brukt i stedet for chip og pinkode, men det er jo vanlig i USA, og det var også flere andre steder som hadde gjort dette før de sperret kortet. Servicen var dessuten elendig når jeg ringte, fikk bare spydige svar tilbake som «sånn er det bare» og «du får ringe banken din og si at du ikke ønsker å ha kort da». Dette er for dårlig.
Hvorfor blir jeg belastet med enten kr 50 eller kr 20 når jeg vipser fra min privatkjøp til en annen privatkonto ? Hvor kan jeg sende kopi av kontoutskriften ? Hvilken fullmakt har dere til å trekke beløpet fra min konto ? Elendig kundeservice og lang ventetid.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Nets Norway med offentlig transport


Rommen 290 meter
4
5
Jacobine Ryes vei 410 meter
5N
Rommi 430 meter
126
380
390
FB1

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nets Norway.

Oslo lokal bedrift

åpningstider, plassering. Haavard Martinsens vei 54 kart bykart, satellitt visning. Nets Norway adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nets Norway. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nets Norway med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
SAM Produkter AS SAM Produkter AS 438 meter Kort oppsummert: Effektiv og profesjonell virksomhet.
Epleheltene UB Epleheltene UB 443 meter Vi skal etablere en eplehage på 30 trær, drevet fram og frontet av en egen ungdomsgru...
Aquaboss Aquaboss 463 meter Remitec er en fantastisk bedrift med et enestående vareutvalg og sist men ikke minst ...
Stovner, Tante Ulrikkes vei Stovner, Tante Ulrikkes vei 491 meter Hjemme
Boyesen & Munthe As Boyesen & Munthe As 812 meter Sikkerhet i system fra en fri og uavhengig leverandør.
StovnerKassa StovnerKassa 833 meter
Growing UB Growing UB 833 meter Vi i Growing UB ønsker et grønnere framtid. Vi skal bidra med mer informasjon om dyrk...
Bydel Stovner Bydel Stovner 1 km Stovner er en bydel i nordøst Oslo, Norge https://www.facebook.com/StovnerSenter/ ww...
Cesko slovenske deti v Norsku Cesko slovenske deti v Norsku 1 km vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Romsås Vaktmestersentral Romsås Vaktmestersentral 1 km Vår jobb er å drifte Romsåsbyen, gressklipping, snøbrøyting etc..
Elite Kulde As Elite Kulde As 1 km Alt innen kulde og varmeanlegg.
Semolina Bakeri Semolina Bakeri 1 km vi er et ny-oppstartet bakeri i hjerte av Groruddalen nærmere bestemt på Romsås sente...
Mix Romsås Mix Romsås 1 km De ungdommene der er glade og greie men det er en gammel dame der som er stor i kjeft...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler