facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hodepine Norge -Forbundet for deg med migrene og andre hodepinesykdommer

Hodepine Norge -Forbundet for deg med migrene og andre hodepinesykdommer

Info

Hodepine Norge - forbundet for deg med migrene og andre hodepinesykdommer.

Historie

Hodepine Norge er et landsomfattende uavhengig forbund som skal organisere og arbeide for at alle som lider av migrene eller andre hodepinesykdommer får et meningsfullt og velfungerende liv. Hodepine Norge skal nå ut til de som sliter med migrene og andre hodepinesykdommer, og hjelpe dem med kunnskap om egen sykdom, hjelp til selvhjelp og behandlingsmuligheter. Forbundet skal være en pådriver overfor myndighetene, slik at denne pasientgruppen sikres akseptable muligheter for riktig diagnostikk og optimal behandling, og bidra til at denne pasientgruppen i størst mulig grad kan delta i yrkeslivet.

Adresse: Harbitzalleen 14U, 0276 Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Harbitzalleen 14U
Postnummer: 0276



relaterte søk: ny migrene medisin, hodepine i pannen, anfallskalender migrene, hodepine i pannen og bak øynene, migrene film, langvarig hodepine, migrene foreningen, hodepine høyre side
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hodepine Norge -Forbundet for deg med migrene og andre hodepinesykdommer.

Oslo frivillig organisasjon

åpningstider, plassering. Harbitzalleen 14U kart bykart, satellitt visning. Hodepine Norge -Forbundet for deg med migrene og andre hodepinesykdommer adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hodepine Norge -Forbundet for deg med migrene og andre hodepinesykdommer. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hodepine Norge -Forbundet for deg med migrene og andre hodepinesykdommer med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler