facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hove Max

Info

Hove Max er et hinderløp som arrangeres av Trauma den 16. september 2017, midt i havgapet! Blant blankpolerte rullestein, våte svaberg og krokete trestammer.

Historie

Hove Max er et hinderløp som arrangeres 16. september 2017, midt i havgapet! Blant blankpolerte rullestein, våte svaberg og krokete trestammer utfordrer vi deg til Sørlandets råeste utfordring.

Hove Max er et hinderløp som garantert vil utfordre deg, og like garantert vil tiltrekke til seg mye mennesker, både deltakere og publikum.

Hove er ett av Norges flotteste turområder, men for deltakerne blir det rått og brutalt. De skal nemlig gjennom nærmere 40 spennende hinder i alle variasjoner, mens havet drønner i bakgrunnen.

Den rå og upolerte naturen på Hove gir den perfekte rammen for ekstreme prøvelser, enten du deltar alene eller sammen med venner eller kolleger.

Finn frem villdyret i deg, og gjør deg klar!

Adresse: Hove, 4818 Færvik, Aust-Agder, Norway
Telefonnummer: 909 30 323
By: Færvik
Rute: Hove
Postnummer: 4818



relaterte søk: hove max 2018, hovemax løype, hovemax
Nærliggende lignende selskaper
TrollPark Hove TrollPark Hove 183 meter Anbefales på det sterkeste! Her kan barna herje i timesvis helt på egenhånd. Guidene ...
Wannado Wannado 421 meter VIL DU? MED WANNADO KAN DU! Året rundt! Klatrepark, barnebursdager, teambuilding, JTI...
Canvas Hove Canvas Hove 1 km Et sted å bli glad i. Fantastisk personale, en fantastisk og barnevennlig plass.
Raet feltrittsbane Raet feltrittsbane 2 km Raet feltrittsbane har som hovedmål å bygge opp feltrittsmiljøet på Sørlandet, og å g...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler