facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for TrollPark Hove

TrollPark Hove

Info

Vi holder til høyt oppe i trærne ved Hove Leirsenter, ca 8 km fra Arendal. Dette er en helt ny klatrepark med 6 forskjellige ruter.



"TrollPark Hove is a brand new high wire adventure park with six exhilarating routes and a training zone for all the family including ziplines and many exciting obstacles.Hove Klatrepark is 15 minutes from Arendal centre on the island of Tromøy and is a perfect place for a day trip to the coast.Located in Hove Leir Centre."
Adresse: Hoveveien 100, 4818 Færvik, Aust-Agder, Norway
Telefonnummer: 37931177
on.evohkrapllort@tsop
By: Færvik
Rute: Hoveveien 100
Postnummer: 4818



relaterte søk: TrollAktiv Hove, Trollparken, Escape Room Hove, Hove leirsenter, Coasteering Hove, Laser tag Hove, TrollAktiv Evje Klatrepark, Arendal Escape room
Nærliggende lignende selskaper
Hove Max Hove Max 183 meter Hove Max er et hinderløp som arrangeres av Trauma den 16. september 2017, midt i hav...
Wannado Wannado 273 meter VIL DU? MED WANNADO KAN DU! Året rundt! Klatrepark, barnebursdager, teambuilding, JTI...
Canvas Hove Canvas Hove 920 meter Et sted å bli glad i. Fantastisk personale, en fantastisk og barnevennlig plass.
Raet feltrittsbane Raet feltrittsbane 3 km Raet feltrittsbane har som hovedmål å bygge opp feltrittsmiljøet på Sørlandet, og å g...
Anmeldelser
Anbefales på det sterkeste! Her kan barna herje i timesvis helt på egenhånd. Guidene gjorde en fantastisk god jobb både under opplæring og ikke minst mens vi var i parken. De vandrer rundt på anlegget og er bare et lite "rop" unna - om man skulle trenge hjelp.
Litt skummelt, men mest gøy, spesielt for barn. Her blir høydeskrekken utfordret så det holder, selv for oss voksne. Sett av god tid. Lett å finne fram til parkeringen, men ikke helt åpenbart hvor man skal gå derfra til inngangen. Lette og vanskelige løyper som passer de fleste. Flinke instruktører som kan det å håndtere barn, men ikke alle snakket norsk, så det gikk mye i engelsk.
Supert opplegg for barn og voksne, med varierende vanskelighetsgrad. Enkel forhåndsbooking på nett. Man får en kort instruksjon først, så en enkel prøveløype, og så kan man prøve fritt. En av banene har mange lange ziplines, og alle har minst 1 zipline. Sikkerhetssystemet lar deg gå uten å koble av og på hele tiden gjennom løypene. Begrenset med bord for de som ikke klatrer. Instruktørene har varierende grad av norskkunnskaper, noe som ikke alltid fungerer så bra.
Kjempeflott park og service. Eneste negative er engelsk språk, som er uheldig når barn skal få sikkerhetsopplæring.
Jeg er en 13 åring. Dere steda har mange morsome aktiviteter. Barn under 12 kan ikke bruke alle bannene det er 12 til sammen de kan bare bruke 4-5 eller noe sånt. Det er en bra veiledelse hvordan du skal bruke utstyret du får også prøvd deg på en øvelsesbane på starten som er ca 1-2 meter over baken. Helheten en morsom opplevelse.
Kom 16:30 fikk beskjed om at vi måtte komme tilbake dagen etter. På hjemmesiden dems sto det siste påmelding kl 17:00 8 personer som måtte snu etter 2 timers kjøring. Skuffende
Aktivitet for barn som liker klatring/hinderløype og zipline i tretoppene.
Flott og kompakt park i skjønne omgivelser. Stor parkeringsplass, helt grei pris for klatringen. Veldig god oppfølging fra personalet. Litt flere løypevalg hos feks Høyt & Lavt Trondheim som vi besøkte tidligere i sommer, men dog til en annen pris. En ulempe at sikringssystemet ikke tillater at man kan passere hverandre i løypene, slik som feks i klatreparken i Namsskogan familiepark, ellers lite å utsette
Jeg syntes løypene var fine og i varierte vanskelighetsgrader. Sikringene var fine å bruke. Løypene var litt kortere enn løypene til f.eks. Høyt & Lavt og for meg trekker det litt ned. Alt i alt en fin klatre park.
Min datter og jeg var med en gruppe i klatreparken, vi fikk god oppfølging og syøtte gjennom hele opplevelsen. Hun var ikke høy nok desverre til å delta i stor løype, men storkoste seg. Ukjent med pris, men området var flott, med benker, grill og inneområde som var nydelig dekorert.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler