facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Humana

Adresse: Elias Smiths Vei 10 , Sandvika 1337, NO
Telefonnummer: 67 55 31 00
By: Sandvika
Rute: Elias Smiths Vei 10
Postnummer: 1337


åpningstider

Mandag: 08:00-16:00
Tirsdag: 08:00-16:00
Onsdag: 08:00-16:00
Torsdag: 08:00-15:00
Fredag: 08:00-15:00


relaterte søk: humana timebestilling, humana sandvika timebestilling, humana resepter, humana sandvika spesialister, humana sandvika, humana sandvika leger, humana sandvika spesialistsenter, humana spesialist sandvika
Anmeldelser
Dårligste opplevelsen med en lege noen gang! Tok med vår 5 år gamle sønn til Marie Andersen Erlandsen og det ble tatt blodprøver. Jeg er selv bioingeniør og vet at enkelte tester tar lenger tid å få svar på, men CRP er en akuttparameter som man kan få svar på i løpet av noen minutter om man har riktig utstyr. Det at de ikke har et instrument til måling av CRP er noe spesielt i seg selv, siden nærmest alle legekontor i Norge har det. Det som er enda verre er at vi ikke har fått beskjed om at det var en forhøyet CRP selvom prøvesvaret hadde vært klart i flere dager. Når vi tok kontakt, så fikk vi beskjed på en arrogant måte, at vi må vente til hun sender resultatene når alle prøvesvar er klar. Prøvesvarene har vært klar i snart 2 døgn, men vi har fortsatt ikke hørt noe. I mellomtiden har vi vært på legevakta og fått antibiotikabehandling for vår sønn. Hun kunne ha spart et lite barn på 5 år for en ukes sykdom, om hun hadde gjort jobben sin. Det er svært sjeldent jeg skriver negative omtaler, men jeg føler meg pliktet til å informere, for at andre skal unngå å få en slik opplevelse.
Begrenset tilgang til lege og legevakt. Lite servicevennlig i resepsjon. Dårlig renhold i lokaler. Bildet taler for seg selv!
De sender ikke møtt gebyrer til barn som flyttet utenlands, og ikke fått innkalling. Går ikke å diskutere med dem, tross at det gjelder kostnadsfritt besøk for et barn.
Humana må gjøre noe med telefontidene og kundevennligheten. Å stenge telefonen kl. 14.00 etter å ha lunchstengt en time og 40 minutter er ikke utpreget kundevennlig. Humana har liten tilgjengelighet og lange telefonkøer. Skjerpings!
Umulig å komme i kontakt med på tlf. Påstår at de har telefontid fra kl. 8, men jeg ringte ca 50 ganger mellom 8 og 9:30 uten å få kontakt.
De i resepsjonen ønsker at folk helst ikke tar kontakt med dem og tar du kontakt med dem blir du mest sannsynlig møtt av en som er ganske avvisende i måten vedkommende svarer på. Noen av de legene som jobber der mister veldig fort tålmodigheten. Skal du møte fysisk opp til en behandling/undersøkelse anbefaler jeg deg til og ta en tid så sent på dagen som mulig grunnen til det er at du da slipper og sitte lenge og vente på at maskinen som henter opp regningen din skal bruke lang tid på og finne frem regningen. Jeg har bedt legene sende ut en sms med en link sån som de gjorde til meg når maskinen ikke fungerte så jeg slapp og vente i en evighet på at maskinen skulle finne frem regningen min. Det har dem ikke klart og gjøre. Jeg har to ganger ventet i 30 minutter før maskinen fant min regning.
Legene er hyggelige, men ventetiden for å få time er som regel noen uker. De i resepsjonen/telefon er uhøflige og lite hjelpsomme med noe jeg bare kan beskrive som mangel på empati. Regn med å bli utskjelt til du griner dersom du dukker opp på dagtid for å spørre om en 5-min akuttime etter uforutsette hendelser. De kjefter først og spør etterpå. De ønsker heller ikke hjelpe deg med akuttime uansett hvor mange dager du har ringt på minuttet for telefontid, men har havna i telefonkø og dermed mista plass, da må du bare ringe på nytt dagen etter. Usikker hvor lenge de mener dette skal foregå? Du kan også regne med å få kjeft dersom du spør om forsinkelser når du har ventet i 40 minutter på en helt vanlig legetime. Bare i det hele tatt regn med at de i resepsjonen jobber mot deg og ikke med deg! Bruk av pasientsky appen til alt annet enn å bestille vanlige legetimer er ikke vits, du får ikke noe svar som hjelper deg uansett.
Tilgang på time, både fastlege 5 uker og legevakt 3 dager for dårlig. legevaktlege som er så presset på tid at han opplagt ikke gjør fullverdig undersøkelse f.eks kun sjekket det ene øret ved ørebetennelse. Sjabre lokaler som i mange år har hatt behov for vedlikehold og oppussing. Eiere som kun presser ut maks overskudd og ikke er villige til å investere i brukerservice? Det kan heller ikke være hyggelig for de ansatte, som sikkert gjør sitt beste.
Greie og effektive når du først kommer dit, men lang ventetid på tlf og laaaaaaaang melding som man må høre gjennom hver gang man ringer for å reservere time til blodprøver trekker ned
Jeg vil ikke review bombe så jeg gir ett gjennomsnittelig review for at d ikke skal ha innvirkning +- på karakterfra min hovedkonto og på norsk så folk kan lese, den andre funker/dukker kun opp sporadisk. Sikkert pga engelsk tekst -- Jeg fikk endelig komme på legetime etter å ha ventet i ca 14 dager etter jeg var på legevakten pga akutt magesmerter. Jeg skyntet meg bort på humana da jeg helst ville slippe å miste timen min. Da jeg ankom hadde astmaen/Luftveisbetennelsen blusset oppJeg har sterk pollen+støv allergi og det har gått over i astma lignende symptomer pga inneværende over lang tid og pcer som det henger endel allergener i fra lang tid tilbake. Jeg henvendet meg i skranken og sa ifra at jeg var her for time i god tid før den startet. Jeg satt på venteområdet m maske og holdt avstand til alle pga konfliktredsel og at jeg hadde c19 lignende symptomersom 100% er mulig å bekrefte hvis man ser på pasientjournalen min og hurtigsjekker hals og luftveiene mine ordentligastma kan skilles fra c19 av at man gjerne har ingen farge på snørr etc. som kommer ut etc men jeg tenkte jo i min uvitenhet at dette er proffe folk som kan greiene sine og greier å skille c19 og astma Etter å ha ha ventet i ca 20 mintimen min skulle vert for 10 min siden kom en dameansatt, sykepleier etc. bort til meg og sa jeg måtte ut... jeg forsøkte å påbegynne forklaring men det nyttet ikke. Denne damen skulle ha meg ut og brydde seg null om allt annet... Jeg er som sagt utrolig konfliksky så jeg gjemte frustrasjonen min så godt jeg kunne og dro ut og i retning sandvika storsenter for å skaffe noe som kan lindre astma. Noen timer senere ble jeg oppringt av fastlegen min hos humana. Han hørtes 75% forståelsesfull for at jeg ikke har blitt heeelt bra behandlet av personalet og lagde resept på noe hostesaft jeg kunne ta hjemme for å få fremskyndet recovery av astma.men jeg har fortsatt random oppblussinger så jeg kan ikke dra på time selv etter snart en til uke. Jeg vurderer å hurtigskifte fastlege til en av de andre legekontoreneheller en av de mindre så jeg får hjelp. Men jeg er redd for å møte samme greia igjen så jeg gjør heller allt av oppfølging hjemme på egenhånd så godt det går, men jeg er kun erfaren datadiagnostiker ikke lege så jeg kan fort misse noesom jo er skummelt. Jeg legger denne review her for at folk skal kunne lese og få vite at de bør unngå humana as på sandvina. Spes nå under corona da de ikke har skikkelige rutiner på håndtering av pasienter m urelaterte luftveisplager. Hvis d kun bar på fastlegen min hos Humana så skulle jeg ha gitt 5/5han er flink men allt det andre drar ned helt til 1/6 Denne review har 3/5 siden jeg allerede har registrert en 1/5. Siden denne er nøytral score så skal den ikke ha negativ innvirkningheller en noe positiv innvirkning på karakteren siden de ligger på 3/5 nå
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Humana med offentlig transport


Elias Smiths vei 170 meter
240
240N
245
250N
270
Sandvika storsenter 190 meter
250N
270
VY50
Sandvika storsenter 210 meter
201
202
203
204
205
211
213
Sandvika bussterminal 270 meter
130
130N
Sandvika bussterminal 280 meter
160
210A
210B
F4
L1
R12
R13
R14
RE10
RE11

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Humana.

Sandvika leger

åpningstider, plassering. Elias Smiths Vei 10 sandvika helsesenter kart bykart, satellitt visning. Humana adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Humana. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Humana med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Invivo Medisinske Senter Invivo Medisinske Senter 330 meter Reception never works. So far only managed to pick up the phone 2 times in 1.5 year a...
Helsestasjon for ungdom Helsestasjon for ungdom 368 meter God kondom til rimelig penge samt god atmosfære
Kirsti M J Alvik Spesialist i Nevrologi Kirsti M J Alvik Spesialist i Nevrologi 446 meter Den "TOTALT uinteresserte behandleren" som nevnes av flere jobber dessverre...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler