facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kirsti M J Alvik Spesialist i Nevrologi

"Sandvika Nevrosenter AS ble etablert i 1999 og er i dag landets største privatpraksis i nevrologi.Nevrologene ved Sandvika Nevrosenter utreder og behandler pasienter med mistanke om eller med kjente sykdommer innenfor nevrologi.Sandvika Nevrosenter tilbyr korte, komplette og pasientvennlige pasientforløp, samt trygg oppfølging hos erfaren nevrolog."
Adresse: Sandvika Nevrosenter Sandviksveien 178 , Sandvika 1337, NO
Telefonnummer: 67 52 20 80
By: Sandvika
Rute: Sandvika Nevrosenter Sandviksveien 178
Postnummer: 1337


Nærliggende lignende selskaper
Humana Humana 446 meter Dårligste opplevelsen med en lege noen gang! Tok med vår 5 år gamle sønn til Marie An...
Invivo Medisinske Senter Invivo Medisinske Senter 470 meter Reception never works. So far only managed to pick up the phone 2 times in 1.5 year a...
Anmeldelser
Den "TOTALT uinteresserte behandleren" som nevnes av flere jobber dessverre der fremdeles, og passer dårlig inn i et ellers tilsynelatende veldig hyggelig miljø.
Min redning ut av 1år og ca 3uker lang periode med ekstrem trykkhodepine 24/7 og pågående migreneanfall i 20dager uten stopp.. Nerveblokade var redningen for litt avslapning! Forståelsesfull og hjelpsom Neurolog, fikk akutt time da jeg bor ca.1,5timer unna og mistet min fastlege, sykepleier, ergoterapeut, fysioterapeut osv og blir nektet behandling i min kommune! Hva skulle jeg gjort uten Sandvika Neurosenter ‍ Anbefales ved hodepinesykdommer!
Dårlig resepsjon. Dårlig pasient behandling. Nedverdigende opplevelse. Uinteressert lege som ikke vil lytte til pasienten og finne årsaken. Når pratet med lege på telefon dagen før behandling, hun var sur fordi hun måtte jobbe ekstra. Men HALLO, det er ikke min skyll. Hun var 45 min forsinka, fikk ikke noe unnskylding og når hun kommer ut å sier navnet mitt, står å prater med en annen pasient.
Uinteressert arrogant lege som ikke er villig til å høre på pasientens historie. Rett og slett nedverdigende behandling!
Har gått til dr Kinge i mange år. og en annen av hans doktorkollegaer. Jeg har alltid opplevd å møte hyggelige seriose spesialister som har tid til pasientene sine. Jeg har alltid blitt møtt av et koslig personalet som tar i mot deg på en respektfull måte når jeg kommer og når du henvender deg på telefon, Det jeg ønsker meg er en enkelog synlig timebestilling/ resptbestilling "link" slik at det er mullg å bestille timer og resepter utenfor tlf åpningstidene. den lille e-post kontaktmuligheten neders på den flotte siden med bilde av alle ansette virker ikke idag, 0302-2015
Går hos avtalespesialist. Superflink og interessert og engasjert lege. Får og får fremdeles god hjelp
Alltid imøtekomme og velvillige. God oppfølging av fantastisk nevrolog og meget dyktige Dr Alvik. De i familien som var så heldig å bli tildelt hun, har vært heldig.
Dårlig pasientbehandling. Nedverdigende opplevelse. Uinteressert lege som ikke vil lytte til pasienten og finne årsaken. Konsultasjonen tok 15 minutter til 7000kr. Velg andre alternativer.
Jeg er veldig fornøyd med dette stedet. Har hatt en fantastisk nevrolog i mange, mange år.
Utrolig dyktige og ikke minst hyggelige ansatte.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler