facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Huset Pub og Spiseri

"Lunsj- og middagsservering. Hyggelig bar. Chambre séparée for lukkede selskap eller møte"
Adresse: Håvard Skirbekks Veg 21 , Elverum 2406, NO
Telefonnummer: 919 95 811
By: Elverum
Rute: Håvard Skirbekks Veg 21
Postnummer: 2406


Nærliggende lignende selskaper
Atosa & Bita Atosa & Bita 296 meter
Steinbua Steinbua 2 km Bestilte laks, fekk maten meget fort. Laksen var utrolig fett.. og ingen smak. Det sk...
Elgstua Café Elgstua Café 2 km Var turist i egen by under Smaksfestivalen i Elverum. Rommet var rent og pent, og go...
Anmeldelser
Veldig god mat! Vi starta med focaccia og aioli, den var veldig god! Så hadde vi ørret og grillspyd med biff. Gode smakar. Pent lagt opp, grønnsakene var perfekt tilberedt. Var overraskende lite gjester på ein onsdag kveld. Her burde fleire finne vegen! Kn anbefales. Når ølglasset i tillegg viser at dei kan og behandle glassvasken og ølet er eg fornøgd. Fint lokale. Hyggelig og flink servitør.
Fint lokale, god service og god mat. Skulle spise middag under Smaksfestivalen og havnet på Favn. Forrige gang jeg var innom så var jeg så skuffet at jeg lovet meg selv at det skulle bli lenge til neste gang jeg stakk innom. Denne gangen var det skikkelig bra. Det var gjort en del endringer i menyen, og både kalv med urtelokk og rakfisken var veldig bra. Kalven var perfekt stekt og potetene var himmelske. Rakfisken hadde god smak og tilbehøret var helt riktig. Kunne kanskje hatt enda litt mer rødbeter, men det er en smaks sak. Servitøren vår var stadig innom bordet og hørte om vi trengte etterfyll av vin, tilbehør eller om vi hadde det bra. Veldig hyggelig jente! Favn anbefales!
Var innom tidlig fredag, ikke mange mennesker. Ventet en halvtime for å få bestillt mat og drikke. Flere av bordene som kom etter hadde drikke og maten på bordet før oss. 1 time venting på 2 hamburgere er dessverre i overkant. Maten var også kald når den kom til bordet , og fikk heldigvis ny. Her var det dessverre mange ting fra starten som gikk feil . Både venting på bestilling , venting på mat og maten i seg selv. Burgeren i seg selv var grei , ok porsjon. Rent på bordene , god plass og fine rene toaletter. Plass til barnevogn /rullestol. Serverer glutenfritt og vegetar. Får se om jeg gir de en ny sjanse en annen gang , da menyen og stedet er fint og innbydende.
Spiste Spicy Favnburger og den var kjempe go ..så sterk var den vel ikke, men passet meg utmerket Søtpotet friesen hadde alt for mye salt på , prøvde å børste vekk noe av saltet og da smakte de jo godt. Men gadd ikke sitte å tørke vekk salt på hver pommes-frites, så det ble ikke spist opp. Super hyggelig service, fine lokaler og koselig atmosfære Et sted jeg absolutt kan anbefale
God mat men litt dårlig service - ingen var innom å spurte om maten smakte eller om vi trengte noe mer. Hele vårt lag 20 personer måtte selv gå til kassa for å kjøpe mer drikke, dette etter å ha ventet lenge.
God service og hyggelig personell. Derimot. Forferdelig pizza.... "Vulkan"-pizzaen var intet mer enn overstekt deig, toppet med tørt, og ekstremt overstekt kjøtt. Biffen var gummi, og tørrere enn bestefars vitser. Det samme med kyllingen. Bianche-pizzaen hadde hvit saus helt uten smak, og pizzan var dynket i olje og fett. Sikkert mye annen god mat, men hold dere unna pizza dersom kvelden skal bringes på Favn.
God mat. Bestilte indrefilet - Grønnsakene var kalde, men ellers god smak på kjøttet. Så generelt 4 stjerner på maten. Servicen derimot var rett og slett elendig, helt frem til den kvinnelige servitøren tok over. Da tok det seg noe opp. Første servitøren hadde lite kontroll og sto som ett tent spørsmålstegn når vi spurte om blant annet alkoholfri vin. Her er det ting som må jobbes med utenfor åpningstider. Så absolutt muligheter for forbedring her Jobba på!
Bruker over 20 min på å levere drikke, fikk mat før drikke.
Jeg tok med søsteren min hit, vi ringte og reserverte bord på forhånd. Helt uproblematisk da vi kom 10 min. tidligere, vi ble satt på bordet med en gang. Vi bestilte fisk og entrecôte, helt nydelig mat! Helt grei vinmeny, fikk gode anbefalinger av servitør. Tidvis litt vanskelig å få kontakt med servitøren, selv om det ikke var veldig travelt. Alt i alt fornøyde med besøket på favn, anbefaler å reise hit.
Dette er noe av det tristeste jeg har fått servert noe sted. Fisken i fish and chips'en dryppa av frityr, chipsen var kald og ikke saltet. Ba om ketchup og salt, men dette kom aldri - selv etter å ha spurt to ganger. Første og siste gang.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler