facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Steinbua

Steinbua
"Ala carte, pizza & Sushi ."
Adresse: Lundgaardvegen 16 , Elverum 2408, NO
Telefonnummer: 62 41 04 10
By: Elverum
Rute: Lundgaardvegen 16
Postnummer: 2408



relaterte søk: steinbua takeaway, matglede elverum, steinbua elverum historie, milano elverum meny, steinbua meny, spisesteder elverum, milano elverum, restaurant elverum
Anmeldelser
Bestilte laks, fekk maten meget fort. Laksen var utrolig fett.. og ingen smak. Det skal mye til før jeg klager på maten men jeg gjorde det. Servitøren beklagde seg, fekk velge en annen rett, valgte kylling salat, den såg dessverre ikke innbydende ut i det hele tatt og smakte deretter.. en salat med kanskje to vasne salatblader...bestilte uten sopp men fekk med sopp. Kommer ikke tilbake.
Jeg syns vi sitter lenge ved bordet. Det tar tid før vi får mat og drikke. Jeg spiste entrecote og jeg syns kjøttet var litt seigt noe slintrer , venninna mi hadde og det og hu bestilte medium+ og fikk det medium. Kansje komme bort å spørre om maten smakte bsjenerelt litt mere service syns jeg. For det er koselig å sitte her.
Var ganske mye å velge fra på menyen. Syntes dog at å kunne spesialisere seg på både a la carte, pizza og sushi som de skriver på nettsiden er en ganske stor oppgave å ta på seg. Vi var 7 stk rundt bordet og spiste litt forskjellig, blant annet burritos og meksikansk snadder noe sånt og begge disse var dessverre ganske smakløse. Mulig de har veldig god pizza‍
Bestilte 3 medium pizzaer og 1 fish and chips. Fish and chips ble servert 10 min før resten av maten, og så lite innbydende ut. De 3 pizzaene hadde ulik smak på bunnen. «Høggern» hadde utrolig mye løk, store tomatbiter, rått bacon og ikke særlig stekte pølser. Syklubben derimot var mye bedre, samt den egenkomponerte. Det ble også lagt merke til at de på kjøkkenet ikke brukte hansker. Sa også ifra om at det manglet håndsåpe på toalettet, dette ble påpekt og ikke gjort noe med.
Bestilte nachos, burrito og barnepizza. Maten kom mistenkelig fort, grunnet kvaliteten. Burritoen hadde kun kylling med salsa i seg, med salat på siden, hvor kyllingen var ganske blek og nesten ikke stekt. La ikke merke til det med en gang fordi salsaen dynket vekk synet av kyllingen. Nachosen var en liten porsjon som såvidt hadde ost på seg og så ut som en dårlig variant av en nachos slengt i ovnen. Skinken på pizzaen var heller ikke stekt nok. Sa ikke fra, men skulle gjerne gjort det ettersom maten nesten ikke ble spist opp og det kom på over 700kr.
God service og god mat. Gode porsjoner. Anbefaler sjokoladefondant til dessert, den er himmelsk god. Hunder er velkomne på uteserveringen, ett stort pluss for oss. Serviceinnstilte servitører og rask servering av både mat og drikke.
Forferdelig dårlig mat for dyre dommer. Bestilte både nachos og fish & chips. Fisken var som en gåen skosåle og er noe av det tristeste jeg har utsatt smaksløkene mine for. Ertepuréen som stod på menyen var ikke tilstedeværende og remuladen har nok stått i solsteika i vinduskarmen noen uker for lenge. Den var sur. Nachoen var skammelig liten og ingenting er laget fra bunnen for å si det sånn. Utrolig dårlig mat!
Historisk bygg, koselig. Go forrett, dadler m/ bacon og hvitløksbrødet og aoli. Bestilte biffsnadder og den kan ikke anbefales. Alt for my fett, lite te 0 bearnesaus, smakløs chips, men helt grei. Spurte etter krydder, fikk ikke det. Salaten var dynket i vinigrett med alt for mye eple eddik. Ga en sur smak på det meste. Så 3 stjerner går til bygget og ikke maten denne gangen.
Beste biffsnadder ever Mexikansk snadder. God service, kjekk kelner. Tok ti minutter fra bestilling til maten var på bordet. Anbefales! Deilig sjokoladefondant og Americano til dessert. Setter et herlig topping på en god matopplevelse
Bestilte kylling tandori salat. Fikk to små nuggets, servert med sur butikkdressing og bittelitt salat. Utrolig små posjoner, veldig skuffet, dro derfra sulten. Dyrt og dårlig! Styr unna dette stedet..... på bildet har jeg kun tatt én gaffel av maten min. Dette skulle de ha 190 kr for...!!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Steinbua med offentlig transport


Elverum torv 50 meter
100
105
150
696
697
802
803
804
805
806
810
812
813
814
819
820
8201
8202
8203
824
825
826
B61
B62
B63
Elverum torv 50 meter
Elverum torv 50 meter
100
105
150
696
697
802
803
804
805
806
810
811
813
814
820
8201
8202
8203
B61
B62
B63
Rådhuset 280 meter
805
812
813
B61
Rådhuset 280 meter

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Steinbua.

Elverum restauranter

åpningstider, plassering. Lundgaardvegen 16 kart bykart, satellitt visning. Steinbua adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Steinbua. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Steinbua med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Elgstua Café Elgstua Café 1 km Var turist i egen by under Smaksfestivalen i Elverum. Rommet var rent og pent, og go...
Huset Pub og Spiseri Huset Pub og Spiseri 2 km Veldig god mat! Vi starta med focaccia og aioli, den var veldig god! Så hadde vi ørre...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler