facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ichiban Sushi

Info

Tradisjonsrik og nyskapende sushi i Bergen sentrum.

Adresse: Håkons Gaten 17, 5015 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: +4755900460
By: Bergen
Rute: Håkons Gaten 17
Postnummer: 5015


åpningstider

Mandag: 12:00 - 21:00
Tirsdag: 12:00 - 21:00
Onsdag: 12:00 - 21:00
Torsdag: 12:00 - 21:00
Fredag: 12:00 - 21:00
Lørdag: 12:00 - 21:00
Søndag: 12:00 - 21:00


relaterte søk: Ichiban meny, Sushi Lagunen, Sushi Nesttun, Nama Sushi Bergen anmeldelse, Nagai Sushi, Teppanyaki Bergen, Tilbud Sushi, Sushi Solli
Anmeldelser
Beste sushi I Bergen med stor margin
Maten er god og prisnivået er bra men dem svarer ikke på telefonen og bruker altfor lang tid til å lage maten. Sier at maten er klar innen 45 min men har aldri opplevd at den har vært klar innen den tid, tar gjerne 1 time eller mer. Nå har jeg ventet i 30 min på å bestille men ingen svarer....
Fantastisk sushi. Veldig gode smaksammensetninger. Ble veldig imponert. Skal sies at jeg tok take away, selve stedet var ikke spesielt egnet for å spise på stedet. Uavhengig av det skal jeg tilbake. Anbefales!!
Lagt ned.. Forhåpentligvis åpner de igjen snart
Har prøvd Bergen set B, 16 biter til 235,-. Sushi en er nydelig presentert, men skampi nigirien hadde en veldig tørr overflate. Og det var skuffende. Ellers smakte det godt.
Lett og enkelt. Hyggelig liten resturant med god mat og service
Jeg går alltid her med venner før vi stikker på bar eller fest. Jeg vil nå si det er den beste og billigst sushien i byn.
Veldig god Sushi og svært hyggelig betjening. Ordnet raskt opp da det var skjedd en missforståelse med bestillingen over telefon. Anbefales!
Nydelig sushi! Ikke lang ventetid og fantastisk service!
Kjempegod "every day" sushi.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Ichiban Sushi.

Bergen sushirestaurant

åpningstider, plassering. Håkons Gaten 17 bergen cateringfirma kart bykart, satellitt visning. Ichiban Sushi adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Ichiban Sushi. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ichiban Sushi med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler