facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Idealhus

Idealhus

Info

Idealhus AS har svært dyktige folk med lang erfaring innen boligbygging.
Velkommen til en boligprat!

Historie

Idealhus vart etablert i 1990. Vi er en del av Nordbohuskjeden og er en av fremste boligbyggerne i Sunnhordland. Vi bygger gjerne på Bømlo, Stord, Fitjar, Tysnes, Austevoll og i Kvinnherad. Gjennom vår tilknytning til Nordbohus kan vi tilby deg et bredt spekter av boliger, og en kvalitetssikret prosess. Vi har også lang erfaring med oppføring av næringsbygg.
Idealhus AS har svært dyktige folk med lang erfaring innen boligbygging. Vi har høy fokus på kvalitet og tar kundens behov på alvor. Vi skal ha de mest fornøyde kundene!
Se alle våre nye hus på www.nordbohus.no/idealhus. Her kan du også bestille vår nye huskatalog med 40 nye boliger. Vi bygger også andre arkitekttegnede hus.

Adresse: Sakseidvegen 545, Finnås Bømlo
Telefonnummer: 53 44 82 20
By: Bømlo
Rute: Sakseidvegen 545
Postnummer: Finnås


åpningstider

Mandag: 07:00 - 15:30
Tirsdag: 07:00 - 15:30
Onsdag: 07:00 - 15:30
Torsdag: 07:00 - 15:30
Fredag: 07:00 - 15:30


relaterte søk: Ferdighus Nordbohus, Nordbohus Oversikt, Nordbohus Front, Nordbohus kontakt
Anmeldelser
Firma som ikkje klarer å leve opp til kommunikasjon mellom bedrift og kunde. Vi er 17 boliger i felt med anleggsområde som lekeplass. Mange har og hatt lekasjer inn i huset etter ferdigstilling.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Idealhus.

Bømlo bedrift

åpningstider, plassering. Sakseidvegen 545 kart bykart, satellitt visning. Idealhus adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Idealhus. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Idealhus med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Tre hjerter og et mål Tre hjerter og et mål 21 km Vi er tre ivrige jenter fra Bømlo Folkehøgskule som den 2. februar skal ut på en femd...
Johnry Johnry 34 km Johnry AS kan tilby vedlikehold og service på fritids og arbeidsbåter. Tar og annet ...
Langevåg Bygdatun AS Langevåg Bygdatun AS 35 km Bra lokaler til forskjellig bruk. God mat. Forholdsvis nytt bygg. Bra standard.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler