facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tre hjerter og et mål

Tre hjerter og et mål

Info

Vi er tre ivrige jenter fra Bømlo Folkehøgskule som den 2. februar skal ut på en femdagers-lang norgestur uten å bruke penger. Hva er dette for noe?...

Historie

Tre hjerter og et mål

Vi er tre ivrige jenter fra Bømlo Folkehøgskule som den 2. februar skal ut på en femdagers-lang norgestur uten å bruke penger. Hva er dette tenker du? Jo, prosjektet heter Walkabout og handler om at vi skal overleve de kalde vinternettene uten og bruke en eneste krone. På veien mot nord skal vi ta amatørjobber og samle inn penger til Dyrevernalliansen. Skritt for skritt skal vi kjempe kampen for forsvarløse dyr, da med spesielt fokus på pelsdyrsoppdrett. Pelsindustrien i Norge er ikke spesiell. Forholdene ligner på pelsdyroppdrettet i andre land. Likevel får pelsdyrnæringen subsidier på omtrent 50 millioner hvert år. Dette vil vi få slutt på. Vi vil spre budskapet før valget i 2013, så politikerne kan forstå at vi Nordmenn ikke tolererer overgrep mot dyr.

Vi forbereder oss på harde dager med First Price kneipp, rester og haiking. Vi sier hade til deodorant, tannpuss og sjokolade, og hei til god karma og flaks. Vi er ingen helter, men med en god porsjon motivasjon og et genuint ønske om at dyrenes rettigheter skal bli styrket, har vi troen.

Om vi kommer frem er opp til dere. For å klare dette er vi helt avhengig av hjelp. Mat, togbilletter eller bare tjue kroner, er til stor nytte og tas imot med varme takk! På veien skal vi oppdatere med bilder og innlegg.

Vi er klare for å stoppe pelsdyrnæringen i Norge!

Hilsen Line Storeng, Hilde Nybakk og Emilie Skjerve Carlsen.


Ønsker du å støtte oss?

Dyrevernalliansen:

Kontonummer: 05 37 34 87 378
Kid: 191387 (viktig at alle bruker KID-nummeret, ellers ser vi ikke hvor pengene kommer fra)



Adresse: Olavsplasset 11, 5437 Bømlo
By: Bømlo
Rute: Olavsplasset 11
Postnummer: 5437


Nærliggende lignende selskaper
Johnry Johnry 13 km Johnry AS kan tilby vedlikehold og service på fritids og arbeidsbåter. Tar og annet ...
Langevåg Bygdatun AS Langevåg Bygdatun AS 14 km Bra lokaler til forskjellig bruk. God mat. Forholdsvis nytt bygg. Bra standard.
Idealhus Idealhus 21 km Firma som ikkje klarer å leve opp til kommunikasjon mellom bedrift og kunde. Vi er 17...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler