facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Importpris.no

Importpris.no

Info

importpris.no

Historie



Det flyter over av nyheter i butikken. Sjekk ut vårt utvalg og gi oss beskjed om ikke noe fatter interesse, så tar vi inn det DU ØNSKER!

Om det skulle oppstå et problem med et produkt er det bare til å ta kontakt med [email protected]
Vi prøver også å legge ut mye info som er til hjelp i vårt diskusjonsforum.

Adresse:
Telefonnummer: 69344646
By: Fredrikstad



relaterte søk: Importpris Elsykkel, importpris.no rabattkode, Sykkel fra importpris, Kundeservice importpris no, Elsykkel Fredrikstad, Import av interiørartikler, EAZbike TDE18, Importpris ATV
Nærliggende lignende selskaper
Hypnoterapaut Klippenberg Hypnoterapaut Klippenberg 2 km Røykfri etter hypnose med Pål. Jeg er veldig fornøyd
Psykoterapeut Tove Strand Psykoterapeut Tove Strand 5 km Psykoterapi, gestaltterapi, hypnoterapi, hypnose. Hjelp til selvhjelp. Undervisning i...
Langøya Langøya 76 km Langøya ist eine im Langesundsfjord vor Langesund gelegene Insel in der norwegischen ...
Anmeldelser
Dette firmaet er bare Lureri! Har aldri hatt en så dårlig kundeopplevelse som handelen her i sommer av akkurat dette produktet! ! Sender deg deler til ødelagt produkt som er et nytt produkt. Faktura på nesten kr 600 måtte vi i går betale til deres inkasso selskap! Produktet det er snakk om var i tillegg et kjøp vi hadde HEVET! FØR Importpris sendte ut delene! Helt forferdelig kundeservice
Anbefaler ingen med også kjøpe igjennom denne nett siden, produktene innom sykkel og sparesykkel er det man kalle før på nordnorsk bare mannskit! Rust etter bare noen uker, bremser som ikke fungere Men ikke bare dt, det står en viss leveringstid på produktene noe som man kan se langt etter! Du e heldig om du får produktet du har bestilt etter 1-2 måned! Dem har lovd meg et par ganger at det skulle sendes i løpet av uken, men dn lovingen er dem ikke noe særlig god på! Styr unna!!! Kundeservice kan dæm virkelig ikke! Fær på en anna butikk heller!
Aldri handle herfra! Kjøpte en sparkesykkel som så å si er en kopi av e-wheels v2 sparkesykkel bare dårligere og dyrere. Den drar ikke og jeg er under maxvekten. Den holder ikke rekkevidde, og hjulene har punktert 2 ganger på 1 år hvor jeg kun har kjørt på vanlig veier. Jeg sender til reparasjon, og det tok et halvt pr før jeg fikk noe respons på hva som var galt. Jeg har testen rekkevidden og den oppnår ikke. I tillegg har laderen blitt ødelagt 3 ganger. Børst kundeservicen jeg har vært borti i. Anbefaler aldri å handle her!
Bestilte ei vare i starten av juli. Fekk tilbakemelding at denne var forventa på lager om nokre veker og då tok eg kontakt med kundeservice og forklarte at eg ville kansellere bestillingen då ein anna butikk kunne levere varen omgående. Mannen på kundeservice bekrefta på telefon at sålenge varen ikkje var sendt frå dei så fikk eg kansellere ordren. Då var alt ok, tenkte eg. I midten av september kommer plutselig ein hentemelding på telefon. Samtidig dukker det opp faktura frå Avarda, på vegne av Importpris. Eg ringer så til kundeservice og får beskjed om at her har skjedd ein feil, og eg skal berre la pakken gå i retur, ingen kostnad på meg pga dei gjorde feil. Flott, tenkte eg, nok ein gong. Men, tre veker etterpå kommer ein faktura på 1260 kr i frakt og returfrakt av uhenta vare. Eg ringer igjen til kundeservice. Denne gongen kjenner ingen til saken min, og eg må nok betale for uavhenta pakke. Han eg snakka med tok riktignok ein runde med "gjengen" og prøvde å sjekke opp i dette. Dei kunne gå med på å slå av 498 kr på fakturaen, men 762 kr måtte eg ut med, for frakt av ei vare eg hadde fått bekreftet avbestilt i juli. Dette er grunnen for at eg gir importpris 1 stjerne. Forbanna frustrert over at person på kundeservice som sa i juli at ordren var kansellert ikkje var til å stole på. Kommer av denne grunn, aldri meir til å handle her. Meget skuffa.
Svindel , svindel, og svindel ! Vi kjøpte 3 kontor stoler av så dårlig kvalitet at de hang nesten ikke samme. Vi hevet kjøpet og blir belastet 10% i retur gebyr og kun tilgode lapp ingen penger tilbake . Anbefaler alle og holde seg langt unna . Dette er bare juks og svindel !
Hei. Bestilt varer for tredje gang, kjempe fornøyd med assortiment, der finner man både gaver og praktiske ting, klær og møbler og mm. Fint å bestille mot faktura. Anbefaler og takker for service!
Med mindre disse er de eneste som har akkurat det du skal ha så styr unna, veldig vanskelige på reklamasjon og treg svartid på det også. Hadde det ikke vert for rask sending og rask svar på spørsmål så hadde det vert 1 stjerne.
Totalt bomkjøp. Kjøpte drivhus som viste seg å være i så dårlig kvalitet,att det aldri vil tåle vær og vind her. Fulgte heller ikkje med noe dokumentasjon eller byggeveiledning. Penger rett ut vinduet.
Styr unna! Elendig kundeservice! Produktet var skadet og defekt. Det tok ukesvis for å finne en løsning med de. Ble trukket for en liten bulk som vi hadde glemt å nevne på et defekt produkt. Hele dialogen med kundeservice gav en følelse av svindel.
Dett var en dålig kundebehandling. Sykelen kostet 18000 kr. Bateriet var drfekt måtte kjøpe et nytt fikk ingen ting på garantien.sykelen var bare 2 mnd. Aldri kjøp noe hos import pris
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Importpris.no med offentlig transport


Blekkspruten 160 meter
8
Tomteveien 32 190 meter
8
Svaneveien 47 370 meter
183
8
Essolageret 390 meter
183

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler