facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Izmir import- Frukt og grønt

Izmir import- Frukt og grønt
Adresse: Torggata 21B , Oslo 0183, NO
By: Oslo
Rute: Torggata 21B
Postnummer: 0183


Anmeldelser
Ikke stol på prisene på hyllen. De kan ta en helt annet pris i kassen vilkårlig. Tok 5 kr mer for en pose hasselnøtter fra 35 til 40kr. Når jeg kommenterte at de hadde feil pris så hevdet han at det er skannet pris som teller uavhengig av hva som er på hyllen og de ikke hadde tid til å endre hyllelapper. Veldig uhøflig i tonen.
Med en butikk som så virker hyggelig var det overraskende å møte kundeservice av så dårlig kvalitet. Frukten var ikke opptil standard og selvom denne butikken gjør sitt formål som grønnsakshandler finnes det utallige bedre alternativer.
Lite fersk frukt, andre butikker i nærheten har bedre priser. Lokalet var overfylt og vanskelig å komme til varer, de ansatte brydde seg ikke når man sa ifra fikk bare stygt blikk og mumling til han andre i kassa
Torggata frukt og grønt passer for folk som ønsker dårlig kundeservice og lite forståelse på kommunikasjon! Om du er stor fan av dårlige varer og lite imøtekommende ansatte så er Torggata frukt og grønt for deg! Vurdering: 10/10 dårlig service, men 1 stjerne på Google!
Torggata frukt&grønt AS her på samme dato ogstygge kommentarer ble gitt fra falske kontoer har vi betjent våre kunder i mange år på torggata.og kundene våre fornøyde vi vil definitvt klage på disse menneskene mvh torggata frukt grønt
Jeg skulle innom for å kjøpe epler men da jeg spurte dem om pink lady epler så lo de av meg og kalte meg en homse. Blir rett og slett oppgitt av at folk holder på sånn. Kommer aldri til å handle der igjen
Her er jeg stamkunde fordi de har godt utvalg og passer på frukten og grønnsakene. Har ikke opplevd dårlige varer noen gang. Hyggelige og hjelpsomme ansatte.
Elendig kundeservice, mangler priser på flere varer. Tok det opp med en ansatt, fikk et stygt blikk og mumling som tilbakemelding.
Dårlig service, spydig og frekk. Her skal jeg ikke handle igjen
Dårlig service. Snakker om folk som ikke forstår språket.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Izmir import- Frukt og grønt.

Oslo dagligvarer

åpningstider, plassering. Torggata 21B oslo nærbutikker kart bykart, satellitt visning. Izmir import- Frukt og grønt adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Izmir import- Frukt og grønt. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Izmir import- Frukt og grønt med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
7-eleven 7-eleven 46 meter
Iranean Mat Import Iranean Mat Import 126 meter
Lekkerbisken Kiosk Lekkerbisken Kiosk 181 meter
Kiwi Storgata Kiwi Storgata 203 meter
A Food Market A Food Market 256 meter
Scanasia Scanasia 266 meter
Kiwi Møllergata Kiwi Møllergata 275 meter
Pollitrus Pollitrus 289 meter
7-Eleven 7-Eleven 325 meter
Kim H Kiosk Kim H Kiosk 340 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler