facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kiwi Møllergata

Kiwi Møllergata
Adresse: Møllergata 56-58 , Oslo 0179, NO
Telefonnummer: 22 36 01 37
By: Oslo
Rute: Møllergata 56-58
Postnummer: 0179



relaterte søk: kiwi no, søndagsåpen butikk, kiwi mat, butikker 1 mai
Anmeldelser
Kjøpte en melk som skulle gå ut på dato den 23/10, men den fikk klumper når jeg skulle bruke den den 19/10. Jeg prøvde å bytte varen siden jeg fikk en dårlig melk. Fikk dårlig service og medarbeider mente at de tar ikke ansvar for sånn. Melka var nesten full og jeg forklarte at den var alltid i kjøleskapet og tenker at den var bare dårlig som ikke holdte ut til utløpsdato. Fikk ikke hjelp allikevel.
Kiwi Fredensborg, også kalt for "Knivi". Ikke spør om hvorfor, for det vil du nemmlig fort angre på . Koselig mann som sitter utenfor. Hyggelig å slå ann en prat med, det er mye å lære fra ham. En av de mest kunnskapsrike folka jeg har møtt i løpet av hele livet mitt.
Egentlig en stor og romslig butikk, men mangler alltid en masse varer. De burde lære hvordan de gjør det på Kiwi i Storgata som alltid har fulle hyller og veldig hyggelig betjening!
Alt i butikken er på flat bakke. Lett for folk med rullestol eller andre rullende ting.
Anbefales overhodet ikke da de alltid er tomme for basisvarer!!!
fin Kiwi butikk med nye utvalg
Luftig og hyggelig kiwibutikk
Dårlig utvalg
Not a fan for 2 reasons. The entrance is small and you basically have to climb over gypsies sitting by the front door. There is also a lot of junkies in there all the time. Not my sort of thing Oversatt av Google Ikke en fan av 2 grunner. Inngangen er liten og du må i utgangspunktet klatre over sigøynere som sitter ved inngangsdøren. Det er også mange junkies der inne hele tiden. Ikke min greie
As most Kiwi stores. This one got more stock than others, though. The employees here is very kind and observant. Located without any parking space, so beware. Oversatt av Google Som de fleste Kiwi-butikker. Denne fikk imidlertid mer lager enn andre. De ansatte her er veldig snille og observante. Ligger uten parkeringsplass, så pass på.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kiwi Møllergata.

Oslo dagligvarer

åpningstider, plassering. Møllergata 56-58 kart bykart, satellitt visning. Kiwi Møllergata adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kiwi Møllergata. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kiwi Møllergata med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler