facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jack Donnys

Jack Donnys
"Jack Donnys fastfood began on jan 2018 in the city of Norway Oslo, Focusing on the goals of "Quality, Healthy, and Tradition" the company is family operation making each dish in our own kitchen from scratch. "Honor the Customer, Quality Comes First". Through hard work and dedication, idea of delicious and authentic traditional American burger and sandwich."
Adresse: Thorvald Meyers gate 78 C , Oslo 0550, NO
Telefonnummer: 950 07 002
By: Oslo
Rute: Thorvald Meyers gate 78 C
Postnummer: 0550


åpningstider

Mandag: 14:00-01:00
Tirsdag: 14:00-01:00
Onsdag: 14:00-01:00
Torsdag: 14:00-01:00
Fredag: 14:00-03:30
Lørdag: 14:00-03:30
Søndag: 14:00-01:00


relaterte søk: jack donnys anmeldelse, jack donnys burger
Anmeldelser
Meget god Hamburger. Klarer å skille seg ut med en saftig burger. Har mange varianter men jeg gikk for en enkel beef burger. Den er også billigere sammenlignet med lignende burger plasser. Kommer tilbake for å prøve en mer fancy burger neste gang. Anbefales.
Værste matopplevelsen jeg har hatt, ventet over 2 timer på maten… når maten først kom var d jalapenos som hovedingrediens og smakte forferdelig. Aldri igjen, STYR UNNA!!!
Bestilte mat før midnatt. Det gikk en time før maten var klar. Deretter ventet vi i to timer på å få levert maten. Når vi får maten det et hav av jalapeño som vi ikke ba om og som ødelegger smaken. Anbefales ikke!!
Til å være et lite gatekjøkken, er burgerne noe av de beste jeg har smakt.. kan virkelig anbefales...Mat: 5/5
Deilig burger. Særlig med karamelisert løk. Det er lite plass inni å nyte maten, men fortsatt anbefales Mat: 4/5
Kjempe god kvalitet og selvfølgelig veldig snille folk. Best in the Oslo
Kanskje et av de beste burgerstedene i Oslo. Her får du god burger, med godt brød, og fersk tilbehør. Salaten var meget fersk, og helhetsinntrykket er meget bra!
Beste burger jeg har smakt hittill i Oslo. Vært på masse forskjellige steder, men denne er best. Eneste problemet er at spicy burger og en til husker ikke hvilken har så mye pepper at man smaker ingenting annet. Personlig syntes jeg Chicago chacago burger'n er best. Brød er tykt å digg, dressingen er digg, og kylling burgeren er også god.
Meget god vegetsrbutger. Kunne vært bedre fries. Misforståelse ang. Mayo, fikk den på burger istedenfor fries, gikk tilbake, fikk en boks gratis. Service, kvalitet, valuta for pengene! Anbefales! Nydelig chippotle sauce til veggisburgeren
Beste burger i Oslo. Det er must try!!!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Jack Donnys.

Oslo hamburgere

åpningstider, plassering. Thorvald Meyers gate 78 C oslo amerikansk (moderne) kart bykart, satellitt visning. Jack Donnys adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Jack Donnys. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Jack Donnys med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Happy Time Happy Time 45 meter
Thevas Bistro Thevas Bistro 192 meter
Handmade Handmade 240 meter
Wünderburger Wünderburger 347 meter
Margot bakeri Margot bakeri 352 meter
Illegal Burger Illegal Burger 472 meter
Troys Burger Troys Burger 538 meter
People's People's 566 meter
Focacceria Focacceria 568 meter
Cafe Con Bar Cafe Con Bar 571 meter
Lekkerbisken Kiosk Lekkerbisken Kiosk 594 meter
Stangeriet Stangeriet 596 meter
Munchies Munchies 615 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler