facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jar Dyreklinikk

Jar Dyreklinikk

Info

Jar Dyreklinikk ble startet i 2001 på Jar i Bærum av veterinær Wenche Bjerke. Dette er en moderne smådyrsklinikk som tilbyr de fleste dyrehelsetjenester.

Historie


Jar Dyreklinikk utfører typer vanlig poliklinisk arbeid, som vaksiner, ID-merking, fjerning av tannstein, kliniske undersøkelser, utstedelse av pass med mer.

For å stille en korrekt diagnose kan det være nødvendig å ta prøver av blod, urin, avføring eller vevsceller, slik at rett behandling kan iverksettes.

Vi utfører følgende laboratorieundersøkelser i klinikken:

•Blodprøver, som de vanligste organ- og blodcelleverdier
•Måling av blodsukker
•Hurtigtester for undersøkelse av FeLV og FIV.
•Drektighetsundersøkelse (blodprøve). Kan tas fra dag 28.
•Skjedeutstryk for å sjekke hvor tispa er i syklus.
•Urinanalyse for undersøkelse av krystaller, celler og bakterier


De analysene vi ikke utfører selv blir sendt til andre laboratorier i Norge og utlandet.


Vi utfører tannpleie og gjennomfører fjerning av tannstein ved hjelp av ultralyd. Dette er den mest skånsomme måten for tennene. Prosedyren gjennomføres under et kortvarig anestesimiddel. Etterpå blir tennene polert.

For å hindre ny oppbyggelse av tannstein er det mange ting du som eier kan gjøre selv. Det eneste som virkelig kan stoppe tannstein er daglig tannpuss. Man bør da gå til innkjøp av fingertannbørster, hunden eller katten stoler mer på fingeren din enn en tannbørste beregnet på mennesker. I tillegg må en kun bruke tannkrem beregnet på hund eller katt.

Andre behandlinger som trekking av tenner utføres også. Av og til må vi trekke tenner som er blitt ødelagt av tannstein eller andre skader, andre grunner kan være blivende melketenner som må fjernes.


Som den eneste klinikken i Bærum tilbyr vi hjemmebesøk. Vi har erfaring med at mange ønsker dyrlegen hjem til seg, og dette er et godt tilbud for mange engstelige dyr. Særlig ved avliving. Også i de tilfeller hvor det er vanskelig for eier eller dyr å ta seg til klinikken kan hjemmebesøk være et godt alternativ.


Klinikken er utrustet med et nytt, moderne røntgenapparat. Veterinæren ved klinikken har deltatt på tilleggskurs innen røntgendiagnostikk. Vi utfører alle typer røntgenundersøkelser inklusive rutinemessige HD/AD undersøkelser. Vi kan også tilby spesielle kontrastundersøkelser av mage, tarm og urinveier.

Ved en del røntgenundersøkelser er det nødvendig å gi en bedøvelse for å oppnå optimal bildekvalitet .Dette fordi mange dyr er lite villige til å ligge i de stillinger vi ønsker.

Vi utfører rutinemessige HD røntgenundersøkelser som er påkrevd hos enkelte raser av Norsk Kennel Klubb. Hunden må være ID-merket før bildene kan tas. Dersom hunden ikke har ID-merke fra før, kan dette gjøres samtidig med HD/AD-røntgen. Husk å ta med hundens originale stamtavle når den skal HD/AD-røntges. Hunden skal møte fastende fra kl 20.00 dagen før på grunn av bedøvelsen som gis i forbindelse med røntgenundersøkelsen. NKK krever bedøvelse i forbindelse med HD-fotografering.

Alle hunderaser røntges etter fylte 12 måneder, bortsett fra følgende raser som må være fylt 18 måneder:
Bordeaux Dogge, Bullmastiff, Engelsk Mastiff, Grand Danois, Landseer, Leonberger, Maremma, Napolitansk Mastiff, New Foundlandshund, Pyreneerhund, Sankt Bernhardshund.
Raseklubbene anbefaler albuerøntgen(AD/AA) hos følgende raser (ikke påkrevd av Norsk Kennel Klub):
Berner Sennenhund, New Foundlandshund, Chow Chow, Labrador Retriever, Leonberger, Rhodesian Ridgeback, Rottweiler og Schæferhund.


Vi selger for til hund og katt hovedsaklig fra Specific, men også noe fra Royal Canin og Iams.

Vi fører også diverse typer shampoo, balsam, ørerensemidler, potesokker, preparater som hindrer flått og andre parasitter, samt utstyr til å fjerne flått med. Vi selger også kattesand og dokasser.

Vi har også helt nytt, moderne digitalt tannrøntgenapparat.

Kom og besøk oss i:

Storengveien 8, 1358 Jar

Mandag, Onsdag, Torsdag kl 08:00 – 19:00
Tirsdag og Fredag kl 09:00 – 14:00

Tlf: (+47) 67104890
[email protected]

Adresse: Storengveien 8, 1358 Jar, Akershus, Norway
Telefonnummer: 67104890
By: Jar
Rute: Storengveien 8
Postnummer: 1358


åpningstider

Mandag: 08:00 - 19:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 19:00
Torsdag: 08:00 - 19:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: EMPET Dyreklinikk, Veterinær Bekkestua
Nærliggende lignende selskaper
Jar Helse Jar Helse 759 meter Fantastisk dyktige mennesker som vet hva de driver med
Corpus trening og helse Corpus trening og helse 762 meter Pilates på apparat og matte Qigong kurs Babymassasjekurs Yoga Vi underviser både indi...
Ingrid Seeland - Seeland undervisning og terapi Ingrid Seeland - Seeland undervisning og ter... 1 km Helse. Spirituell utvikling. Coaching. Kinesiologi.
Anmeldelser
Jeg har hatt hund hele livet, og nødvendigvis møtt en del dyrleger. Med til dels svært varierende grad av service, dedikasjon og kompetanse. Legene på Jar er i øvre sjikt - vennlige, raske, grundige og lar vær å flå deg fullstendig.
God behandling av kattene mine. Hyggelig betjening
Blir alltid godt mottatt og passet på.
Har brukt Wenche i snart 20 år, på våre hunder og katter. Føles like trygt og godt hver gang. Kan trygt anbefales!
Et trygt og godt sted. Ro og verdighet i en uhyrlig vanskelig situasjon. Katten min døde hos dem i går. I dag kan jeg anbefale dem på det varmeste!
Best veterinær og rehab fysio i Akershus
Hyggelig og profesjonell betjening, godt utvalg av fôr til hund og katt. Noe begrenset utvalg av utstyr.
Alltid god service, flinke folk og lett tilgjengelig.
Koselig personale.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler