facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jar Helse

Jar Helse

Info

Tverrfaglig klinikk i nye flotte lokaler på Jar!

Kiropraktor/ Fysioterapeut / Akupunktør undersøker, diagnostiserer og skreddersyr din behandling.

Adresse: Jarveien 1A, 1358 Jar, Akershus, Norway
Telefonnummer: 99092010
By: Jar
Rute: Jarveien 1A
Postnummer: 1358


åpningstider

Mandag: 07:00 - 19:00
Tirsdag: 07:00 - 19:00
Onsdag: 07:00 - 19:00
Torsdag: 07:00 - 19:00
Fredag: 07:00 - 17:00


relaterte søk: jar helse malin, jarhuset parkering
Nærliggende lignende selskaper
Corpus trening og helse Corpus trening og helse 4 meter Pilates på apparat og matte Qigong kurs Babymassasjekurs Yoga Vi underviser både indi...
Jar Dyreklinikk Jar Dyreklinikk 759 meter Jeg har hatt hund hele livet, og nødvendigvis møtt en del dyrleger. Med til dels svær...
Ingrid Seeland - Seeland undervisning og terapi Ingrid Seeland - Seeland undervisning og ter... 806 meter Helse. Spirituell utvikling. Coaching. Kinesiologi.
Anmeldelser
Fantastisk dyktige mennesker som vet hva de driver med
Anbefaler alle å dra til Jar Helse. Flinke ansatte som tar seg god tid og undersøker kroppen. Med bra oppfølging forsvinner skadene. Drar ingen andre steder enn hit!
Har slitt med diverse ryggplager og gått til ulike fysioterapeuter og kiropraktorer opp gjennom årene, men Jar Helse er min klare favoritt. Terapeutene er erfarne og engasjerte og jeg har merket stor forbedring etter ulike behandlinger. Anbefales!
Fantastisk klinikk med høy kompetanse. Fått behandling for lyskestrekk, nakkeskader, hodepine og ryggproblemer. Både Martin og Malin er omsorgsfulle, dyktige og kunnskapsrike som fikser opp raskt i problemene man har med kroppen. Anbefaler klinikken på det sterkeste!
Dyktige og kunnskapsrike terapeuter, som holder til i fine, behagelige lokaler. Har fått behandling for ulike problemer i hofte, rygg og nakke som nå er mye bedre. Anbefales på det sterkeste!
Vellykket behandling hos akkupunktør og kiropraktor i arrbehandling og problemer etter operasjon. Veldig godt fornøyd!
Strålende fornøyd med behandling og resultat hos kiropraktor og akupunktør. Får raskt behandling og føler at jeg er i trygge hender. Anbefaler Jar Helse på det sterkeste.
Har du vondter i kroppen er dette stedet å få hjelp. Sverger til Martin for akupunktur ved alle slags plager, han er profesjonell, hjelpsom og klarer å få bukt med alt fra stiv nakke til vonde muskler.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler