facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Joker Løkeberg

Joker Løkeberg

Info

Velkommen til Joker Løkeberg! Hos oss finner du det meste du trenger til din daglige handel og er det noe du savner, gjør vi vårt beste for å skaffe det.

Adresse: Seljeholtet 1, 1344 Sandvika, Norway
Telefonnummer: 459 76 103
By: Sandvika
Rute: Seljeholtet 1
Postnummer: 1344


åpningstider

Mandag: 08:00 - 22:00
Tirsdag: 08:00 - 22:00
Onsdag: 08:00 - 22:00
Torsdag: 08:00 - 22:00
Fredag: 08:00 - 22:00
Lørdag: 08:00 - 22:00
Søndag: 09:00 - 22:00

Nærliggende lignende selskaper
Hoang Asia Mat - HAM 1 - Sandvika Hoang Asia Mat - HAM 1 - Sandvika 2 km Har endel av mat fra noen asiatiske land thailand, Filippinene og annet. Greie frukt...
Sandvika Kolonial Sandvika Kolonial 2 km Utmerket sted med utrolig mye fersk frukt og grønnsaker. Masse forskjellige krydder, ...
Gutta fra Havet Gutta fra Havet 2 km Vi kjøpte nydelige sjøkreps for en uke siden. Denne fredagen ønsket vi å gjenta menye...
Anmeldelser
Butikken er for liten, overfylt, ga meg følelse av klaustrofobi.
Veldig dårlig service. Mannlig betjening, gamle varer i frysedisken, kjøpte ørret som var priset tilbud. Kom til kassa og måtte betale full pris selv om jeg sa ifra. Prisen som står på hylla er veiledende som kunden skal betale.
Da butikk først åpnet var den bra, men har tapt seg veldig siste året. Jeg er for inkluderende arbeidsliv men når de ansatte ikke kan svare på enkle ting i kassa på norsk er det for dårlig. Kassa står ofte ubemannet og man må lete opp betjeningen, og selv de som kan norsk er lite serviceinnstilte.
Svært ubekvem opplevelse. Som ungdom blir vi konstant mistenkt som tyver. Ansatte har en frekk tone når de snakker til oss og ble ransakt på vei ut av butikken. Kassen står ofte ubetjent og ansatte truer med å ringe politiet og sier vi plager dem når vi går inn i butikken og går ut uten å kjøpe noe.
Praktisk nærbutikk. Hyggelig personale. Tidvis litt rotete, trang butikk, noen ganger er det tomt for antibac og enkelte av personalet har munnbindet under nesen så det ikke beskytter tilstrekkelig.
Kjekt med søndagdåpen butikk men veldig trange gangveier og alltid for stappfullt med folk.
Dårlig kundeservice. Jeg vil si at butikken ikke er vennlig mot ungdommer ettersom vi blir beskyldt for tyveri. Ansatte overdriver klager om at vi plager dem, når vi egentlig vare går ut av butikken uten og kjøpe noe.
Har det du trenger hvis du har glemt noe og nært til SSE..
For oss er det nærbutikken for de små ting vi har glemt å kjøpe
Flott at vi har fått tilbake vår nærbutikk! Hyggelig betjening, bra vareutvalg og kundevennlige åpningstider - jeg er veldig fornøyd!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Joker Løkeberg med offentlig transport


Presteveien 230 meter
130
130N
Lillehagveien 260 meter
130
130N
211
Bjerkeholtet 310 meter
211
Solbergbekken 390 meter
211

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler