facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jovialen

Jovialen

Info

God kaffe. Real mat. Topp stemning!

E-post: [email protected]

Historie

Jovialen er en kaffebar på jernbanestasjonen i Drammen.

Jovialen skal være et usnobbete sted, med fokus på kvalitetsvarer og jovialitet!

God kaffe. Real mat. Topp stemning!

Adresse: Jernbanestasjonen Strømsø Torg 1 , Drammen 3044, NO
Telefonnummer: 32 82 92 00
on.nelaivoj@gievlos
By: Drammen
Rute: Jernbanestasjonen
Husnummer: Strømsø Torg 1
Postnummer: 3044



relaterte søk: kaffebar drammen, kafeer i drammen
Anmeldelser
God kaffe og god stemning! Redder togturen og gir litt stemning og varme hvis man må vente på toget. Hyggelig betjening og gode kanelboller!
Ønsket oss en kopp og en kakebit i det fine sommerværet . Valgte Jovialen kaffebar ved biblioteket . Ble møtt av en hyggelig servitør , bestilte amerikansk ferskbrygget kaffe og kanelbolle . Satt oss ut ved et av di to bordene med utsikt mot Drammenselva . Lite besøk denne formidagen . Pris litt høye . Solveig R innehaver ikke tilstede !!
God kaffe, trivelig betjening. Litt kaldt i lokalene, antagelig grunnet svingdør inn til stasjonen.
Utrolig god kaffe Og man føler seg velkommen
Så mye, så godt merket, vegansk mat! Jeg gleder meg til å smake meg igjennom menyen! Super service, knallblid betjenening i dag formiddag 22.09.22! Alternativer for vegetarianere: Overraskende godt utvalg vegansk mat! Pluss for vegansk is og bakeverk umulig å finne, til og med på Oslo S, og god merking!
God kaffe, god cookie. Blid betjening behagelig musikk i kafeen, og koselig atmosfære.
Dro dit på en fredags ettermiddag for å ta meg en cappuccino. Jeg fikk en dobbel espresso med litt melk. 10 minutter senere blir jeg bedt om å bli flyttet til et annet bord fordi noen andre skulle bruke hele det område jeg satt på. Skulle akkurat til å sette meg ned i et annet bord fikk jeg beskjed om å forlate stedet da de skulle bruke hele stedet. Synes ikke dette var en god service på noen slags måte. Ikke kaffen var god heller..
Kjempegod kaffe! Flink og vennlig Barista.
Litt overpriset kafe med lunken Latte og høye pinnestoler - forventer litt bedre enn dette for 50 spenn.
Tok en baguette uten smør med ost/skinke + 1 kopp kaffe liten. kostet kr.119.- ? meget dyrt i forhold til Strømsø Senter sin kafeteria , og Lierkroa , så der har jeg vært for første å siste gang. Det er heller ikke noe spesiell god service der , eller vennelighet.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Jovialen.

Drammen kaffe og te

åpningstider, plassering. Jernbanestasjonen drammen bakerier kart bykart, satellitt visning. Strømsø Torg 1 hvordan komme seg rundt. Jovialen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Jovialen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Jovialen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Fristelse Café Fristelse Café 210 meter
Starbucks Starbucks 362 meter Egentlig et koselig sted, men de har låst stoler og bord, noe som er farlig. Det går ...
Bakeriet Union Bakeriet Union 616 meter Beste baguetter og beste service! Stort ssavn for området...
Baker Klausen Drammen Baker Klausen Drammen 2 km Koselig plass. Mye folk rundt lunsj tider. Hyggelig betjening. Gode kaker. Anbefales...
Tom Aspebakken Engros Tom Aspebakken Engros 4 km Alltid god hjelp å få. Skulle hatt lengre åpningstid på feks torsdager.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler